Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Siyahın kendisi

Yalavacadam Çevrimdışı

Yalavacadam

Normal Üye
8 Eyl 2021
34
94
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Konum merkezi , otopark sorunsuz, bina yeni .
Gece hanımın evi çok şirin. Biz yatak odası ile salonu kullandık. İkramları çok hoşuma gidiyor kendisi tam bir kahve sever sizi içirmeden göndermez. Evinde hava temizleyecisi var çok ferah.
Toplamda 3 görüşme referansı yazıyorum.
Gece hanımın çok tatlı ses tonu ve çok şirin minyon bir yüzü var .
Sohbetine dalıp sabaha kadar oturursunuz.çok seksi kıyafetleri var. Ancak konusurken aklına daha çok odaklanıyorsunuz.

Ben 3 görüşmemide 3 seans şeklinde yaptım .
İlk seansımız çok ateşli bir öpüşme ile başlayıp , ben bütün vücudunun tadına baktıktan sonra ,
Oral yapıp gece hanımın inlemesini duymaya bayılıyorum.
Gece hanım yeter sıra bende diyince hep sulu bir oral ve cim ile finish yapıyorum. Her seferinde ilk seansda ateşim çıkıyor.

2 . Seanslarım yine ateşli öpüşme ile başlayıp oralle devam ediyor . Cowgirlde göğüslerinin yer çekimine karşı gelmesini anlatamam .
Doggy ve misyone ile bitiyoruz .

3. Seansımız misyoner pozisyonun uzun uzun ikili inlememiz ile bitiyor . Ama gece hanım benide bitiriyor ve iliklerime kadar orgazm olarak o evden tekrar gelmek üzere çıkıyorum.
Yaşattıkların için teşekkürler güzel kadın.❤️

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,
Gece hanımın evi çok şirin. Biz yatak odası ile salonu kullandık. İkramları çok hoşuma gidiyor kendisi tam bir kahve sever sizi içirmeden göndermez. Evinde hava temizleyecisi var çok ferah.
Sohbetine dalıp sabaha kadar oturursunuz.çok seksi kıyafetleri var. Ancak konusurken aklına daha çok odaklanıyorsunuz.

İlk seansımız çok ateşli bir öpüşme ile başlayıp , ben bütün vücudunun tadına baktıktan sonra ,
Gece hanım yeter sıra bende diyince hep sulu bir oral ve cim ile finish yapıyorum. Her seferinde ilk seansda ateşim çıkıyor.

2 . Seanslarım yine ateşli öpüşme ile başlayıp oralle devam ediyor . Cowgirlde göğüslerinin yer çekimine karşı gelmesini anlatamam .

3. Seansımız misyoner pozisyonun uzun uzun ikili inlememiz ile bitiyor . Ama gece hanım benide bitiriyor ve iliklerime kadar orgazm olarak o evden tekrar gelmek üzere çıkıyorum.
Canım benim güzel sözlerin için teşekkür ederim. Seninle güzel anılarım oldu ve çok keyifliydi. Sohbetin ve kibarligin yeter 🥰🥰
Hersey için tekrar teşekkürler. Görüşmek dileğiyle 💋💋

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
1,442
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

ChicaBomb Çevrimdışı
27 Nis 2022
76
84
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı deneyim paylaşımınız için teşekkğr ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar