- 1 Eki 2019
- 654
- 5,461
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mümkün değilSanırım gerçekten büyüleyici. Büyülenmemek ne mümkün?
Teşekkür ederimÇok şık çok zarif olmuşsun serel
Evet siyahlar çok yakışmış
Ahahavurucan kırbacı vurucan kırbacı
Teşekkür ederimserel hanım ın büyüleyici güzelliği muhteşem
Minik bir yorum elleriniz ve bilekleriniz harikalarTeşekkür ederim
minnagimSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Bu kız Tanrıça Heykeli gibi Maşallah. Bir kaçtır görüşmeyi denk getiremedim ama azimliyim olacak Fotoların ışıklandırması biraz daha farklı olsaydı da bu güzelliği daha iyi görebilseydim dedim. Çok teşekkürlerSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Tartışılmaz mükemmelSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Ahahah daha net görmek için yakına gelmen gerekBu kız Tanrıça Heykeli gibi Maşallah. Bir kaçtır görüşmeyi denk getiremedim ama azimliyim olacak Fotoların ışıklandırması biraz daha farklı olsaydı da bu güzelliği daha iyi görebilseydim dedim. Çok teşekkürler
Çoook özlendinSiyahın büyüsü bir yana,seni tanıyıp büyülenmemek bir yana,güzel kız,özlendin
Geleceğim inşallah. Sen anlık program istemiyorsun, sonra kızıyorsun. Beşiktaş bana çok kolay bir yer değil. Bazı nedenlerle uzun süreli de kaçamıyorum. Ama hep aklımda. Elbet birgünAhahah daha net görmek için yakına gelmen gerek ❤
Serel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Büyü tutmuş o haldeDilim tutuldu, parmaklarim calismiyor sahane
Canım benimminnagim
Büyülü olan sizin güzelliğiniz.Serel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
❤❤❤❤Canım benim ❤
Çok teşekkür ederimÇok şık ve zarifsiniz. Beğenmemek elde değil.
maşallahSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Öyle büyüledin ki beni hala açılamadımBüyü tutmuş o halde
Teşekkür ederimHep söylerim işte kadında siyah, ferrari'de kirmizi, cubukluda sarı lacivert
Çok yakışmış, cok hossunuz..
siyah herzaman seksidir.ama sende ayri guzel olmusSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Çok özletmeHer zamanki gibi çok asil ve güzelsiniz
Sizinle görüşmemden sonra güzelliğinizi aklımdan silmek pek kolay olmamıştı
Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle.
Yasaklar kalktı beklerim misafirliğeNasıl bir büyüyse Ankara'dan etkilendim
bizde bekleriz aradaYasaklar kalktı beklerim misafirliğe
Olabilir neden olmasınbizde bekleriz arada
BekliyorumGözlerim kamaştı, Nutkum tutuklu kaldı.... Gözüm sendeydi.... Siyah inci.... İstanbula ilk gelişimde şendeyim....
Sabırsızlıkla .... Siyah inci...Bekliyorum
bir serellenemedik
Büyüyü yapanın çıkıp gelip olay yerinde bakması lazım tutmuş mu diye Yollarımızın bir gün bir yerlerde kesişeceğine dair bir his varYasaklar kalktı beklerim misafirliğe
Belki bir gün neden olmasınBüyüyü yapanın çıkıp gelip olay yerinde bakması lazım tutmuş mu diye Yollarımızın bir gün bir yerlerde kesişeceğine dair bir his var
Kısmetse olcak bir günBelki bir gün neden olmasın ❤
Ankara için güzel bir haber; gerçek olmasını dileriz.
Kara büyüSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Bunlar gözumden kavmisSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
daha yakından görmek ister misin ?Bunlar gözumden kavmis
Ahaha duo günü dışında birbirimize yürümediğimizi mi düşünüyorsunuz ? ve bittiğini kim söyledi bizim haberimiz yokBunlar yine birbirine yürüyor kızlarrrr hu hu ,tmm duo günleri bitti hadi ayrılın bakim
siyahı büyülendiren sizin naif ve zarif güzelliğinizSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Son siyah bükücü olarak seni tanımak harika olacaktırSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Büyülendim desemSerel’in siyah büyüsüyle tanışmış mıydın ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!