mete_kral
Normal Üye
- 26 Ağu 2020
- 14
- 26
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Fotoğraflarımı mümkün oldukça yeniliyorum
Radardan kacmayalim, cezamı yaz bakalım
Görüldüğü gibi fotoğraflarını sık sık güncelleyen Eda Parlar ( @EDA ) neredeyse 3 gün olmasına rağmen Şişli deki yeni evinden fotoğraf paylaşmamıştı.
Üstüne üstlük "cezamı yaz bakalım " şeklindeki tahrik edici , trafiği zora sokacak yazıları da dikkate alındığında aşağıdaki Ceza Makbuzunu yazdım.
( Ceza makbuzu fotosunu aşağıda ekledim.)
Tabiki Elden teslim etmeliydim.
Bildiğiniz gibi bu cezalar sürekli faizlenir ve katlanarak büyür. Çok büyümeden, elden teslim etmişken de tahsilatı yaparım demiştim kendi kendime.
Dediğim gibi bu konu benim gözümden kaçmadı, kaçmaz da. Size soruyorum forumun değerli üyeleri, bu kabul edilebilir mi? Bence kabul edilemezdi ve kabul etmeyerek bu konuya bir çözüm bulmaya karar verdim.
Ancak tabiki bu planımı belli etmemeli ve Eda Parlar ı yakalamalıydım. Şimdi iletişime geçip "Eda Parlar Hanım, cezanız var gelin makbuzunuzu alın" desem gelir mi, gelmez tabiki.
Hemen planımı yaptım, normal de uzun otel görüşmesi ile tahsilatımı uzun uzun yapmak vardı ancak yeni evi de ziyaret etmek görmek varsa eksikleri tamamlamak.
( Çakılması gereken tablolar, bağlanması gereken jartiyerler, açılması gereken sırt fermuarları)
(Eda hanımın da işleri çok valla)
Neyse, gelelim sadete, Eda hanım ile whatsapp üzerinden iletişime geçtim, planımdan ve hazırladığım ceza makbuzundan bahsetmeden güzelce randevumu aldım. Canım Eda cım hiç bilmiyordu başına gelecekleri. Masum masum yazıyor. Nihahaha.
Bense ölçüp biçiyorum, cezaları tek tek yazıyorum. Bu konuda adaletin terazisini kullanıyorum... Ancak sırf tatlı diye de azaltacak değilim.
Mekan bilgisi alındı, zaman plan yapıldı. Ceza makbuzu yazıldı basılıp zarfa kondu.
Kapıyı süslenip püslenip açan seksi elbilerini giyen Edacığım tabiki başına gelecekleri bilmiyordu. Hoş bir karşılama ardından salona geçtik. Güzel ikramlarının eşliğinde konuşmaya başlayacaktık ki, dedim Eda Hanım, iyisin hoşsun ancak lütfen şu zarfı al.
Tabi zarfın üzerindeki yazıların şaşkınlığı ile birlikte, hemen açtı zarfı.
Ceza Makbuzu konusundaki kararlılığımı da gördü tabi, dedim kalk bakalım. Önce şunu bir halledelim malum faiz maiz binmesin bir de )
Makbuzdaki listeyi güzelce yaptık. Benim işimde zor bir hayli yoruldum. 40 lı yaşlarımda halen bu mesleği yapıp adaleti sağlıyorum ama hiçte kolay değil. Bir kovboy kolay yetişmiyor.
Eda Hanım a lütfen bir daha böyle olmasın dedim. Yorgunluk rahatlama sonrası hazırladığı türk kahvesi için ve de birlikte geçirdiğimiz güzel 2 saat için de teşekkür ederek. Yoluma koyuldum. Aklımda düşmedi değil, acaba bu bembeyaz ipek tenli Eda Parlar tekrar bir suç işler mi, işlerse kesin makbuzunu ben getirmeliyim orası kesin
Bol bol güldük, bol bol eğlendik. Sürç-i lisan ettiysem affola. Eda Hanıma da şaka kaldırabilen kişiliği nedeniyle teşekkür ederim. Bir pembiş görüşmesin de bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum... Gerçekten yanında kendimi çok rahat hissettim.
Şişli deki yeni evi tekrar hayırlı olsun. Hem salonda hem yatak odasında klima olması benim için çok iyi oldu. Malum makbuz uzun )
Yakalanma Anı - Temsili
Ceza Makbuzu - Temsili Değil
Teslim Edilen