Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şişli Güzeli Deniz

kahraman23 Çevrimdışı
16 Ocak 2020
84
95
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deniz hanımla bir süre önce görüşme sağladık. İletişim hızlı ve kolay oldu, evi merkezi yerde park ve giriş çıkış ta sıkıntı yok. Kendisi çok güzel bi kıyafetle beni karşıladı, daha önceki ricam üzerine istediğim kıyafeti de görüşme öncesinde giydi. Özel anlar anlatılmaz yaşanır ama şu kadarını söyleyeyim bol pozisyon bir zaman geçirdik, Sonuç olarak memnun muyum, evet tekrar gider miyim evet

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,769
20,677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Deniz hanımla bir süre önce görüşme sağladık. İletişim hızlı ve kolay oldu, evi merkezi yerde park ve giriş çıkış ta sıkıntı yok. Kendisi çok güzel bi kıyafetle beni karşıladı, daha önceki ricam üzerine istediğim kıyafeti de görüşme öncesinde giydi. Özel anlar anlatılmaz yaşanır ama şu kadarını söyleyeyim bol pozisyon bir zaman geçirdik, Sonuç olarak memnun muyum, evet tekrar gider miyim evet
Memnun kalmana sevindim tatlım 🥰 yorumun beğenin için teşekkürler tatlım 💋 başka proğramlarda görüşmek dileğiyle öpüyorum 😻💋

Suplex Çevrimdışı
16 Tem 2013
158
87
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili güzeller güzeli @DENİZ bitanedir. Samimiyeti, yakınlığı ayrı güzel. Dişiliği, seksapalitesi ayrı efsane. Tadı damağımda resmen. Heran fırsat kolluyorum yeniden tüm güzelliklerini yaşamak için. Teşekkürler bu güzel paylaşım için.

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,769
20,677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili güzeller güzeli @DENİZ bitanedir. Samimiyeti, yakınlığı ayrı güzel. Dişiliği, seksapalitesi ayrı efsane. Tadı damağımda resmen. Heran fırsat kolluyorum yeniden tüm güzelliklerini yaşamak için. Teşekkürler bu güzel paylaşım için.
Teşekkürler bebeğim güzel iltifatların için en kısa zamanda sevişmek dileğiyle öpüyorum 💋 kocaman 💋🤗

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
373
421
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar