Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme sınırsız

Kadikoy34

Normal Üye
28 Nis 2021
4
22
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,
29.04.2021 Perşembe günü 14:00-16:00 saat arası için, randevuyu 1 gün öncesinde yine forumda olan arkadaşım el chapo'nun tavsiyesi ve referansı ile cansu ile görüşme ayarladım.

Adresi kolay bir lokasyonda.toplu taşıma ile gelecekler inip 30 sn yürüyerek daireye ulaşabilirler.giriş çıkışta sorun yok.

Ev temiz ve düzenli.

Cansu mini etek ve belinde bagli kısa bir gomlek/buluz tarzı bir kiyafet ile karşıladı beni.
Sağolsun türk kahvesi yaptı.beraber içtik.sohbet ettik.sonrasında ben duşa girdim. Odasına geçtik. Odasında ayrıca masaj yatağı da var.

Yatakta neler yaptigimizin detayına girmem etik değil.ancak sunu söyleyebilirim. Sınır sizsiniz.cansu çok uyumlu. İkimizde haz alacagimiz her yerimizi ıslattık🙂.oral konusunda gerçekten çok başarılı.diş değmiyor tabiri caizse🙂anal performansı ise çok çok iyi.
Seksten kendisininde haz aldigini düşünüyorum.
Ben sert seks seviyorum, cansu bir ölçüde seviyor.sonrasinda orta yolu bulduk🙂

Cansuya gidecek arkadaşlar, cansunun profilinde yazan herşey doğru. Sınır yok,mis gibi kokuyor.sohbeti güzel ve sizi rahatlatiyor.resimlerinde ne görüyorsanız onu bulacaksınız.ben 40 yaşındayım. Cansu benim neznimde milf standardında👌lokum gibi.

Gerek sohbet, gerek karşılama/uğurlama gerekse seks konusunda eksik olmadigi gibi fazlasi var.

Benim açımdan tatmin edici ve güzel,dolu dolu iki saat oldu.

Herşey icin teşekkürler.

farzedelim Çevrimdışı
2 Nis 2021
31
76
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam ne yaptığınızın detayı tabii size kalabilir de "etik değil" kısmı heyecandan yanlış yazılmış sanırım. Yoksa adı üstünde genelde deneyimler yazılır isteyen yazar istemeyen yazmaz sevişme kısmını.

Sevişmenize sağlık

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
229
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sınırsız diye başlığı atınca beklentiler arşa selam veriyor artık :D :D

Kahveden sonra fala da bakıyorsa harika. Masaj zaten cezbedici. Sohbet enfes. Daha ne olsun.

Elbette Cansu Kaya ile görüşmek mümkün olsun 😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Herkese merhaba,
29.04.2021 Perşembe günü 14:00-16:00 saat arası için, randevuyu 1 gün öncesinde yine forumda olan arkadaşım el chapo'nun tavsiyesi ve referansı ile cansu ile görüşme ayarladım.

Adresi kolay bir lokasyonda.toplu taşıma ile gelecekler inip 30 sn yürüyerek daireye ulaşabilirler.giriş çıkışta sorun yok.

Ev temiz ve düzenli.

Cansu mini etek ve belinde bagli kısa bir gomlek/buluz tarzı bir kiyafet ile karşıladı beni.
Sağolsun türk kahvesi yaptı.beraber içtik.sohbet ettik.sonrasında ben duşa girdim. Odasına geçtik. Odasında ayrıca masaj yatağı da var.

Yatakta neler yaptigimizin detayına girmem etik değil.ancak sunu söyleyebilirim. Sınır sizsiniz.cansu çok uyumlu. İkimizde haz alacagimiz her yerimizi ıslattık🙂.oral konusunda gerçekten çok başarılı.diş değmiyor tabiri caizse🙂anal performansı ise çok çok iyi.
Seksten kendisininde haz aldigini düşünüyorum.
Ben sert seks seviyorum, cansu bir ölçüde seviyor.sonrasinda orta yolu bulduk🙂

Cansuya gidecek arkadaşlar, cansunun profilinde yazan herşey doğru. Sınır yok,mis gibi kokuyor.sohbeti güzel ve sizi rahatlatiyor.resimlerinde ne görüyorsanız onu bulacaksınız.ben 40 yaşındayım. Cansu benim neznimde milf standardında👌lokum gibi.

Gerek sohbet, gerek karşılama/uğurlama gerekse seks konusunda eksik olmadigi gibi fazlasi var.

Benim açımdan tatmin edici ve güzel,dolu dolu iki saat oldu.

Herşey icin teşekkürler.
Güzel paylaşımın için tsk ederim. Seninle vakit geçirmek güzeldi, inanılmaz keyif aldım😘 sert sevme meselesine gelirsek sen seviyorsun ben her seferinde uyardım diye hatırlıyorum 😜 seni tanımama vesile olan @el chapo ya bende tsk ederim 😘😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Sınırsız diye başlığı atınca beklentiler arşa selam veriyor artık :D :D

Kahveden sonra fala da bakıyorsa harika. Masaj zaten cezbedici. Sohbet enfes. Daha ne olsun.

Elbette Cansu Kaya ile görüşmek mümkün olsun 😘
Kahveden sonra falattine atıyoruz o bakıyor fal a 😜😜 tsk ler, görüşmek üzere 😘😘

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
1,978
4,023
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımın için tsk ederim. Seninle vakit geçirmek güzeldi, inanılmaz keyif aldım😘 sert sevme meselesine gelirsek sen seviyorsun ben her seferinde uyardım diye hatırlıyorum 😜 seni tanımama vesile olan @el chapo ya bende tsk ederim 😘😘

Bu güzel paylaşım ve görüşmeye iki tarafı da tebrik ederim
Cansu ya da teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar