Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sınırları olmayan kadın

rock35

Normal Üye
16 May 2019
20
102
Cinsiyetiniz nedir?
Eylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. :))) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.

kimoki

Normal Üye
16 Nis 2019
2
1
Cinsiyetiniz nedir?
Uçuş yeni bitmiş galiba, 2 gün sonra yazabildin :)

incekvar Çevrimdışı
1 Tem 2020
203
282
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. :))) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.

Referans yazınız için teşekkürler. (y)
Everest'ten inmek 5 gün sürerken, siz 2 günde ancak yeryüzüne dönmüşsünüz. :)
Tahminlerim hiç yanıltmıyor beni. :cool:

muhammetfth Çevrimdışı
15 May 2017
63
117
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eylül Hanım başkadır, Stardır kardeşim :)

29 Eyl 2021
53
106
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Öncelikle sevişmenize saglık 🙂 bir sey merak ettim sadece, sınırsız hizmet görünce hijenik açıdan kafanizda soru işaretleri oldu mu yoksa Eylül Hanım kendisine cok iyi baktigi icin düsünmediniz mi ? :)

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim star hava yolları iyi uçuşlar diler yine bekleriz 😁😁😁

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle sevişmenize saglık 🙂 bir sey merak ettim sadece, sınırsız hizmet görünce hijenik açıdan kafanizda soru işaretleri oldu mu yoksa Eylül Hanım kendisine cok iyi baktigi icin düsünmediniz mi ? :)
Sınırsiz derken bunu sadece anal olarak değil seans sınıri olmadan cif vs olan hizmet olarak düşününun . Ayrıca sanırım hijyen ile bir sıkıntı olsa beyler bunu yazar. Evimde zaten duş almak şart harici en az on çeşit vücut şampuanı vs var ben ve görüştüğüm kişi misler gibi olmalı

Talha34 Çevrimdışı
16 Kas 2021
45
21
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlık seyahatleri yaptığım için bir türlü star havayolları hizmetlerinden yararlanamıyorum :(

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
622
326
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Star eylül Hava Yolları itinayla uçurur;)Referans için teşekkürler:)

Venusedogru Çevrimdışı
30 Ara 2020
28
16
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,117
2,114
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler... (y)

Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
87
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sınırsiz derken bunu sadece anal olarak değil seans sınıri olmadan cif vs olan hizmet olarak düşününun . Ayrıca sanırım hijyen ile bir sıkıntı olsa beyler bunu yazar. Evimde zaten duş almak şart harici en az on çeşit vücut şampuanı vs var ben ve görüştüğüm kişi misler gibi olmalı

@STAREYLÜL 'ün partnerlerinden beklentisi 😀 😀

hijyentaknts680 (1).jpg

SARGERAS Çevrimdışı

SARGERAS

Normal Üye
5 Kas 2010
29
55
Bu güzel referans için her iki tarafa da teşekkürler.

1 Eki 2021
138
128
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmirli olarak özel olarak tanışmak farz oldu. Denizi güzel kızları güzel İzmirim😘

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,389
1,846
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence emin olmaniz icin beraber dus alinmali:)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,330
4,052
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin tésekkurler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar