Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kendime yeni geldim.: )))Uçuş yeni bitmiş galiba, 2 gün sonra yazabildin
Eylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. )) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.
Eylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. )) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.
Çok teşekkür ederim star hava yolları iyi uçuşlar diler yine beklerizEylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. )) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.
Sınırsiz derken bunu sadece anal olarak değil seans sınıri olmadan cif vs olan hizmet olarak düşününun . Ayrıca sanırım hijyen ile bir sıkıntı olsa beyler bunu yazar. Evimde zaten duş almak şart harici en az on çeşit vücut şampuanı vs var ben ve görüştüğüm kişi misler gibi olmalıÖncelikle sevişmenize saglık bir sey merak ettim sadece, sınırsız hizmet görünce hijenik açıdan kafanizda soru işaretleri oldu mu yoksa Eylül Hanım kendisine cok iyi baktigi icin düsünmediniz mi ?
Kıtalar arası zevk uçuşuUçuş yeni bitmiş galiba, 2 gün sonra yazabildin
Kendime yeni geldim.: )))
Çok teşekkür ederimEylül Hanım başkadır, Stardır kardeşim
Star hava yolları ayrıcalıktırReferans yazınız için teşekkürler.
Everest'ten inmek 5 gün sürerken, siz 2 günde ancak yeryüzüne dönmüşsünüz.
Tahminlerim hiç yanıltmıyor beni.
İnşallah tanisirizAh bu referans işi olmasa, en çok merak ettiğim pembişlerin başında geliyor @STAREYLÜL
Star eylül Hava Yolları itinayla uçururReferans için teşekkürlerEylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. )) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.
paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürlerEylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. )) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.
Paylaşımınız için teşekkürler
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...Eylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. )) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.
Paylaşımınız için teşekkürler
Sınırsiz derken bunu sadece anal olarak değil seans sınıri olmadan cif vs olan hizmet olarak düşününun . Ayrıca sanırım hijyen ile bir sıkıntı olsa beyler bunu yazar. Evimde zaten duş almak şart harici en az on çeşit vücut şampuanı vs var ben ve görüştüğüm kişi misler gibi olmalı
Uçan bilirStar eylül Hava Yolları itinayla uçururReferans için teşekkürler
Ahahah uçan memeliyim tabiStar airlines hava yolları gururla sunar
O uçan bir memeli
ÇılgınAhahah uçan memeliyim tabi
Ahahah tam adım
Uçuran sen oluncaUçan bilir
Uçmak özgürlükturUçuran sen olunca
Özgürlüğüm, tek düşkünlüğüm.Yani Star EylülUçmak özgürlüktur
Bol bol düşkün ol.Özgürlüğüm, tek düşkünlüğüm.Yani Star Eylül
Söz konusu sen olunca alışkanlığımız irademizi aşıp zafiyete dönüşüyor starımSana ve sevdiklerine mutlu, sağlıklı seneler diliyorumBol bol düşkün ol.
Sevismenize sağlık ♡♡Eylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. )) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.
Bence emin olmaniz icin beraber dus alinmaliSınırsiz derken bunu sadece anal olarak değil seans sınıri olmadan cif vs olan hizmet olarak düşününun . Ayrıca sanırım hijyen ile bir sıkıntı olsa beyler bunu yazar. Evimde zaten duş almak şart harici en az on çeşit vücut şampuanı vs var ben ve görüştüğüm kişi misler gibi olmalı
Paylasim icin tésekkurlerEylül ile iki gün önce görüşmüştük. İkramları, muhabbeti çok iyi. O sınırları olmayan çılgın bir kadın. Sizi Ataköy civarından alıp, Şirinevler semalarına uçuruyor. )) Bu arada hayatımda Limon Bey kadar sevimli kedi görmedim.
paylaşım için teşekkürler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!