Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam, Atilla ismim. Sinem hanımla geçen ay Dedem*n otelde 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Yeri yazıyorum ki beni hatırlayabilsin Kendisini tekrar teşekkür ediyorum. Umarım yakında tekrar görüşürüz.
Arkadaşlar selam, Atilla ismim. Sinem hanımla geçen ay Dedem*n otelde 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Yeri yazıyorum ki beni hatırlayabilsin Kendisini tekrar teşekkür ediyorum. Umarım yakında tekrar görüşürüz.
Ben Sinem hanımdan görüşme kapsam görüşme yapmadan referans yazar görüşme bitmeden tekrar yazar bittikten sonra tekrar yazarım Atilla kardeş sen geçen ay diyosun. Sinem hanım aynı zamanda bu bir taleptir