SweetHard
Normal Üye
- 2 Ocak 2020
- 7
- 28
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun zamandır aklımda olan Sinem ve daha önce enterasan bir görüşme yaşadığım Naz... İlk önce hangisini aradım hatırlamıyorum ama ikisinin yan yana olduğunu öğrendim. Fırsat bu fırsat diyip damladım yanlarına. Naz açtı kapıyı o narin ve şık bedeniyle... İçeride o seksi endamıyla Sinem. Elimde bir şarap, kurulduk masaya birlikte....Hoş bir sohbettir başladı. İlk defa iki hatun ile bir arada olunca garipsedim, nasıl geçeceğiz içeri, kiminle başlayacağız... Derken Sinem'de takılı kaldı bakışlarım. Dedikleri kadar varmış vampirliği, korktum morartacak bir taraflarımı diye... Ama çok ateşli ve canlı bir yatak seansımız oldu. Sonra içeri geçip sohbetimize devam ettik ama benim aklım bu sefer diğer güzelde.... Öyle böyle derken dayanamadım geçtik hemen içeri. O tatlı narin vucuduyla önce ayakta bir dans, sürüne sürüne birbirimize ve sonra uzun bir sevişme, kah sert kah yumusak!... İkincinin gazabı biraz çok oldu sanırım ama müthis bir keyifti Sinem ile ateslenen alevin, Naz ile sert ve yumusak sonlanması...
Muhabbetiniz ve misafirperliğiniz, ateşiniz için sağolun güzeller!
İkinizi de ayrı ayrı öpüyorum! :** :**
Muhabbetiniz ve misafirperliğiniz, ateşiniz için sağolun güzeller!
İkinizi de ayrı ayrı öpüyorum! :** :**