Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem hem yanıyor hem yakıyor!

kamuflajm

Normal Üye
4 Eki 2017
8
41
Cinsiyetiniz nedir?
Forumu çok aktif kullanan biri değilim, sık sık görüşmeler yapan biri de değilim ancak bayramda ateş içime düştü :) Sinem hakkında yazılan yorumları bir süredir takip ediyor kendisinin de fotolarına iç geçirerek bakıyordum. Fırsat bu fırsat diyerek kendisiyle iletişime geçtim. İletişimde bile Sinem'in sıcaklığı kendini belli ediyor. Üç saatlik bir program ayarlayıp geceleyin düştüm Üsküdar yollarına.

Sinemle görüştüğüm andan itibaren her anlamıyla dört dörtlük bir vakit geçirdim. Kendisinin hem ruhu sımsıcacık hem vücudu ;) Hoş sohbet, samimi ve içten. Özel anlar başladığında ise bambaşka bir afet çıkıyor içinden. Kendini ana bırakması, ateşi tam anlamıyla baş döndürücü. O özel anlardaki bakışı, gözlerindeki derinlik aklıma geldikçe içimi kıpır kıpır yapıyor :)

Buluşmadan bir anekdot, ilk özel anları yaşayıp kan ter içinde kaldıktan sonra Sinem'le alakası olmayan, tamamen özel sebeplerden dolayı kalkmak istedim. "Kaçamazsın" diyerek kucağıma oturuşuyla, bakışlarıyla, öpmeye başlamasıyla beni baştan çıkardı deyim yerindeyse kendimden geçtim. Tüm çabalarıma rağmen gerçekten "kaçamadım" :) İyi ki de kaçamamışım.

Buluşmamızın tadı hala damağımda. Doyamadım kendisine.

Sohbetin, ateşini benle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim Sinem. En kısa zamanda görüşeceğiz. Bu sefer sen benden kaçamayacaksın ;)

Üye silindi 55882

Forumu çok aktif kullanan biri değilim, sık sık görüşmeler yapan biri de değilim ancak bayramda ateş içime düştü :) Sinem hakkında yazılan yorumları bir süredir takip ediyor kendisinin de fotolarına iç geçirerek bakıyordum. Fırsat bu fırsat diyerek kendisiyle iletişime geçtim. İletişimde bile Sinem'in sıcaklığı kendini belli ediyor. Üç saatlik bir program ayarlayıp geceleyin düştüm Üsküdar yollarına.

Sinemle görüştüğüm andan itibaren her anlamıyla dört dörtlük bir vakit geçirdim. Kendisinin hem ruhu sımsıcacık hem vücudu ;) Hoş sohbet, samimi ve içten. Özel anlar başladığında ise bambaşka bir afet çıkıyor içinden. Kendini ana bırakması, ateşi tam anlamıyla baş döndürücü. O özel anlardaki bakışı, gözlerindeki derinlik aklıma geldikçe içimi kıpır kıpır yapıyor :)

Buluşmadan bir anekdot, ilk özel anları yaşayıp kan ter içinde kaldıktan sonra Sinem'le alakası olmayan, tamamen özel sebeplerden dolayı kalkmak istedim. "Kaçamazsın" diyerek kucağıma oturuşuyla, bakışlarıyla, öpmeye başlamasıyla beni baştan çıkardı deyim yerindeyse kendimden geçtim. Tüm çabalarıma rağmen gerçekten "kaçamadım" :) İyi ki de kaçamamışım.

Sohbetin, ateşini benle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim Sinem. En kısa zamanda görüşeceğiz. Bu sefer sen benden kaçamayacaksın ;)

Canim benim bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.kalbi güzel insanla taniştigima çok mutlu oldum iyikide geldin.viski eşliğinde çok eğlenceli 3 saat geçirdik 😈. yine beklerim güzel adam öpüyorum 😘😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Viski ve @sinem eşliğinde güzel ve zevk dolu saatler geçmiş; paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

cravitamin Çevrimdışı
21 Tem 2019
57
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Volume yüksek. Ateşli hele de ter bastı ise gerçek sevişme yaşanmış demektir. Üstüne bir de kucağa çökme istekliliğin zirvesi yaşanmış yaşatılmış, Hoş bir anın güzel bir ifadesi. Her iki forumdaşa da teşekkürler(y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar