Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme SİNEM ( en sonun buluştuk)

Cngzhn Çevrimdışı

Cngzhn

Normal Üye
28 Haz 2020
59
228
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhaba,

Foruma ilk katıldığım günden beri peşinden koştuğum @sinem ile nihayet bir araya gelebildik. 😝

İlk katıldığım gün kendisi ile yazışma fırsatı buldum, ancak daha forumun çömezi olmam sebebiyle tabiki haklı sebepten dolayı referans istedi, olmadığından kibar bir dille geri çevirdi. Sonrasında bir türlü müsait zamanlarımız tutmadı. Ama bugün o gündü. ✨🔥

Bir kere resimlere aldanmayın, resimlerden çok daha güzel bir vücuda sahip. Orta asyanın vermiş olduğu o çekici yüz güzelliği de cabası. Gerçekten misafir ağırlamasını iyi biliyor. Kendinizi hiç kasmanıza gerek yok çünkü o kadar sıcak kanlı ki direk siz ona, o size ayak uydurabiliyor. O kadar tatlı bir türkçesi var ki, şeker kız candyi izliyor, dinliyor gibi hissediyorsunuz.

Hoppp yatak olayı kesinlikle yok, odasına geçtiğinizde sevgili edasında size yaptığı cilve, işve ile başka bir aleme geçiyorsunuz. Daha ayakta iken boynunuza sarılıp yaptığı o şirin hareketler başını döndürecek. Vücuduna sürdüğü mükemmel kokunun dışında kendisinin ten konusu da anlatılamaz.
Direk sevişelim edasında değil tam tersi karşılıklı ön sevişmeyi tercih ediyor ve lal olmanıza sebep oluyor. Vücut hatları; o anlatılmaz kıvrımlarının yanı sıra, sımsıkı diri ve tertemiz bir tene sahip. Ben kendisi ile ten uyumunu yakaladım. @sinem artık kendine bir abone edindin 🤗

Yani hadi bitti çabuk gideyim düşüceniz ortadan kalkıyor, tam tersi beraber yatıp uyuya bilir yada tv izleyebilirsiniz.

Açıkçası @sinem anlatılmakla bitmez, yaşanır🔥🔥🔥🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar