- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hava buz gibi,kar kapıda sanki..Dünden Marina ile yazışmamda bugün gündüz için sözleşmiştik..Hava soğuk ama Marina sımsıcak..Verdiği söze çok sadık biri,karşısındaki insanı değerli görüyor.Neyse tam saate yakın kapısındaydım..Her zamanki gibi hazırdı,müsaitti..Bazıları der 5 dk 10 dk vs öyle birşey marinada göremezsinizİçeri girdiğimde sıcak karşılama,öpme sarılma sonrası başladık samimi,sıcak sohbetimize.2 ay olmuş son görüşmemizden neredeyse özlediğimi yanındayken net farkettim..Her konuda fikri olan,kültürlü sohbetine doyamazsınız.Çayı yeni demlemişti hazırdı masası zaten açık büfe gibi yok yok..Hani bazı arkadaşlarda birşey olmaz bir kahveyi bile zor yapar öyle değil..Misafirperverliği çok iyi..Temiz havlular bornozlar mevcut..Yedirir,içirir,giydirirKoltukta başladığımız yakınlaşma oda da devam etti..Islak,sulu oralı.Bal gibi dudakları,pamuk gibi göğüsleri ve teni,dolgun kalçaları müthiş sevişmesi ile beni benden aldı..Hemen hemen her pozisyonda seviştik ve kalçalarının arasında serinlemek müthişti..İlişkide göz teması kurması ve sizi yönlendirmesi,keyif alması doruğa ulaşması yönünden de gerçekten çok iyiÖpmeye,sevişmeye doyamadım..Teni kokusu halen üzerimde..Yüzü çok güzel merak edenler için..Benimde vazgeçilmezlerimdendir forumda..Arkadaşlığı,samimiyeti,düzgün kişiliği,misafirperverliği ve yaşattıkların için çok teşekkür ederim Sevgili Marinaİyi ki varsın