Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Simayla keyifli geçen anlık görüşme😉

Adılazımdeğil Çevrimdışı
16 Nis 2021
330
533
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Slm forumdaşlar yeni bir görüşmeyle karşınızdayım😉

Simayı @azraistanbul ile görüşmemde kendisi önermişti o zamandan beri aklımdaydı kısmet cumartesi gününeymiş sabah saatlerinde yazdım kendisine akşam saatlerinde anlık bir görüşme olduğu için biraz geç dönüş yaptı simay bende pek umutlu değildim ama müsaitim dedi güzellik benim heyecan tavan yaptı bi anda koyuldum yola beylikdüzü ataşehir malum trafik sorunu olabiliyor allahtan fazla trafiğe kalmadım attığı konumla ve yönlendirmesiyle çıktım dairesine. Kapı açıldığında heyecan daha çok tavan yaptı bende fiziği minyon, üzerinde mini etek ve siyah büstiyerli çıtı pıtı bir güzellikle karşılaştım. Sıcak bir sarılmayla el yüz yıkandıktan sonra masamıza geçtim ikramlarımızı hazırladı simay sağolsun oturduk sohbeti gayet sıcak ortamda hayli sıcak olunca klimayı açmak için kumandayı bulamadık bianda koltuğun üzerinden klimayı açarken alttan harika görünüyordu kendisi😂😂ortamı biraz rahatlattıktan sonra hadi başlayalımmı dedi simay ben hazırlanıp geliyorum dedi ama hazırlanma bi hayli uzun sürdü nedense ama karşıma bi panter edasıyla geldi😂 ben bi banyoya geçip geliyorum dedim girip çıktığımda odada loş bir ışık tvde müzik sesiyle yatakta sere serpe yatıyordu güzellik dudaklardan başlayarak vücudunun her yerini keşfetmeye çalıştım bi hayli fazla dövme var vücudunda her biri ayrı güzellikte. Orala başladım kasılmaları ayrı bir keyifliydi bir anda beni itip kendisi orala başladı oral sekse kesinlikle çok başarılı🙈cowgirlle devam eden sevişmemiz misyonerle devam etti ilk seansı misyonerle tamamlamış olduk oturduk biraz daha sohbet ettikten sonra kendisinin fotolarında gördüğüm bir harness kıyafetini giymesini rica ettim. Kırmadı giydi güzellik karşıma geldiğinde ağzım açık kaldı o kadar şeytaniydi ki çizmeleri zincirleriyle parçalıyacak beni herhalde dedim beni bi yatağa savurdu orala başladı ordan alıp koltuğa attı cowgirlle devam ettik daha sonra yine harika bir oralla mutlu sona ulaştırdı beni ve keyifli geçen saatlerin sonu gelmişti sıcak bir sarılmayla uğurladı beni😘

Kendisine bu güzel akşam için vaktini ayırıp tanışmamıza vesile olduğu herşey için teşekkür ediyorum kendiside keyif aldıysa ne mutlu bana öpüyorum güzellik😘😘

Son düzenleme:
Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
92
144
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Simayı @azraistanbul ile görüşmemde kendisi önermişti o zamandan beri aklımdaydı kısmet cumartesi gününeymiş sabah saatlerinde yazdım kendisine anlık bir görüşme olduğu için biraz geç dönüş yaptı simay bende pek umutlu değildim ama müsaitim dedi güzellik benim heyecan tavan yaptı bi anda koyuldum yola beylikdüzü ataşehir malum trafik sorunu olabiliyor allahtan fazla trafiğe kalmadım attığı konumla ve yönlendirmesiyle çıktım dairesine. Kapı açıldığında heyecan daha çok tavan yaptı bende fiziği minyon, üzerinde mini etek ve siyah büstiyerli çıtı pıtı bir güzellikle karşılaştım. Sıcak bir sarılmayla el yüz yıkandıktan sonra masamıza geçtim ikramlarımızı hazırladı simay sağolsun oturduk sohbeti gayet sıcak ortamda hayli sıcak olunca klimayı açmak için kumandayı bulamadık bianda koltuğun üzerinden klimayı açarken alttan harika görünüyordu kendisi😂😂ortamı biraz rahatlattıktan sonra hadi başlayalımmı dedi simay ben hazırlanıp geliyorum dedi ama hazırlanma bi hayli uzun sürdü nedense ama karşıma bi panter edasıyla geldi😂 ben bi banyoya geçip geliyorum dedim girip çıktığımda odada loş bir ışık tvde müzik sesiyle yatakta sere serpe yatıyordu güzellik dudaklardan başlayarak vücudunun her yerini keşfetmeye çalıştım bi hayli fazla dövme var vücudunda her biri ayrı güzellikte. Orala başladım kasılmaları ayrı bir keyifliydi bir anda beni itip kendisi orala başladı oral sekse kesinlikle çok başarılı🙈cowgirlle devam eden sevişmemiz misyonerle devam etti ilk seansı misyonerle tamamlamış olduk oturduk biraz daha sohbet ettikten sonra kendisinin fotolarında gördüğüm bir harness kıyafetini giymesini rica ettim. Kırmadı giydi güzellik karşıma geldiğinde ağzım açık kaldı o kadar şeytaniydi ki çizmeleri zincirleriyle parçalıyacak beni herhalde dedim beni bi yatağa savurdu orala başladı ordan alıp koltuğa attı cowgirlle devam ettik daha sonra yine harika bir oralla mutlu sona ulaştırdı beni ve keyifli geçen saatlerin sonu gelmişti sıcak bir sarılmayla uğurladı beni😘

Kendisine bu güzel akşam için vaktini ayırıp tanışmamıza vesile olduğu herşey için teşekkür ediyorum kendiside keyif aldıysa ne mutlu bana öpüyorum güzellik😘😘
Teşekkürler

Okt34

Normal Üye
8 Ocak 2022
14
12
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Simayı @azraistanbul ile görüşmemde kendisi önermişti o zamandan beri aklımdaydı kısmet cumartesi gününeymiş sabah saatlerinde yazdım kendisine akşam saatlerinde anlık bir görüşme olduğu için biraz geç dönüş yaptı simay bende pek umutlu değildim ama müsaitim dedi güzellik benim heyecan tavan yaptı bi anda koyuldum yola beylikdüzü ataşehir malum trafik sorunu olabiliyor allahtan fazla trafiğe kalmadım attığı konumla ve yönlendirmesiyle çıktım dairesine. Kapı açıldığında heyecan daha çok tavan yaptı bende fiziği minyon, üzerinde mini etek ve siyah büstiyerli çıtı pıtı bir güzellikle karşılaştım. Sıcak bir sarılmayla el yüz yıkandıktan sonra masamıza geçtim ikramlarımızı hazırladı simay sağolsun oturduk sohbeti gayet sıcak ortamda hayli sıcak olunca klimayı açmak için kumandayı bulamadık bianda koltuğun üzerinden klimayı açarken alttan harika görünüyordu kendisi😂😂ortamı biraz rahatlattıktan sonra hadi başlayalımmı dedi simay ben hazırlanıp geliyorum dedi ama hazırlanma bi hayli uzun sürdü nedense ama karşıma bi panter edasıyla geldi😂 ben bi banyoya geçip geliyorum dedim girip çıktığımda odada loş bir ışık tvde müzik sesiyle yatakta sere serpe yatıyordu güzellik dudaklardan başlayarak vücudunun her yerini keşfetmeye çalıştım bi hayli fazla dövme var vücudunda her biri ayrı güzellikte. Orala başladım kasılmaları ayrı bir keyifliydi bir anda beni itip kendisi orala başladı oral sekse kesinlikle çok başarılı🙈cowgirlle devam eden sevişmemiz misyonerle devam etti ilk seansı misyonerle tamamlamış olduk oturduk biraz daha sohbet ettikten sonra kendisinin fotolarında gördüğüm bir harness kıyafetini giymesini rica ettim. Kırmadı giydi güzellik karşıma geldiğinde ağzım açık kaldı o kadar şeytaniydi ki çizmeleri zincirleriyle parçalıyacak beni herhalde dedim beni bi yatağa savurdu orala başladı ordan alıp koltuğa attı cowgirlle devam ettik daha sonra yine harika bir oralla mutlu sona ulaştırdı beni ve keyifli geçen saatlerin sonu gelmişti sıcak bir sarılmayla uğurladı beni😘

Sevismenize saglik

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
780
2,684

Zaman ayırıp bu mükemmel referansı ayırdığın için teşekkür ederim Sende çok keyifliydin tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘😘😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar