Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Simay ile muhteşem 2 saat

Murthy

Normal Üye
31 Tem 2022
2
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forumdaşlar,
Foruma birkaç ay önce üye oldum. Bu forumdan da ilk görüşmem Simay ile oldu. Öncelikle bu forumu kuran arkadaşları tebrik etmek isterim. Daha önceden internet üzerinden bulduğum numaralardan ayarlama yaparak otellerde görüşme yapıyordum. Bu konuda kötü tecrübelerim var tabi. zaten web sitelerindeki fotoğrafların fake olduğunu artık hepimiz biliyoruz ama whatuspta attığı fotoğraflardan da alakasız kızlar gönderiliyor. Otel kapısından geri çevirdiğim çok oldu bu yüzden. Zaten zor planlamışsın kendini keyfin kaçıyor yatıyorsun aşağı. Ama bu forumda fotoğrafların ve yorumların doğruluğunu ilk randevumda teyit etmiş oldum. Buradan aldığım güvenle ilk incall görüşmemi de yapmış oldum yoksa güvenlik kaygılarım sebebi ile otel dışında görüşme yapmazdım.
Simay hanıma geri dönelim. Evi Ataşehir'de merkezi bir konumda az daireli bir apartmanda. O yüzden giriş ve çıkışları gizlilik içinde olmasına özen gösteriyor. Çok ses çıkarmamaya da özen gösteriyor saygı duydum. Aracınızı rahatlıkla arka cadde ve ara sokaklara bırakabiliyorsunuz. İlk karşılaması çok samimi. İlk incall görüşmem olduğu için gergindim ama hoş sohbeti ve ikramları ile zaten o gerginliği birkaç dakikada attık. Ondan sonra ince ve diri hatları ile muhteşem bir görüşme. Tanıtımında bahsettiği sınırları içinde herşeye açık. Benim için güzel bir GFE deneyimi oldu. Teşekkürler Simaycım.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forumdaşlar,
Foruma birkaç ay önce üye oldum. Bu forumdan da ilk görüşmem Simay ile oldu. Öncelikle bu forumu kuran arkadaşları tebrik etmek isterim. Daha önceden internet üzerinden bulduğum numaralardan ayarlama yaparak otellerde görüşme yapıyordum. Bu konuda kötü tecrübelerim var tabi. zaten web sitelerindeki fotoğrafların fake olduğunu artık hepimiz biliyoruz ama whatuspta attığı fotoğraflardan da alakasız kızlar gönderiliyor. Otel kapısından geri çevirdiğim çok oldu bu yüzden. Zaten zor planlamışsın kendini keyfin kaçıyor yatıyorsun aşağı. Ama bu forumda fotoğrafların ve yorumların doğruluğunu ilk randevumda teyit etmiş oldum. Buradan aldığım güvenle ilk incall görüşmemi de yapmış oldum yoksa güvenlik kaygılarım sebebi ile otel dışında görüşme yapmazdım.
Simay hanıma geri dönelim. Evi Ataşehir'de merkezi bir konumda az daireli bir apartmanda. O yüzden giriş ve çıkışları gizlilik içinde olmasına özen gösteriyor. Çok ses çıkarmamaya da özen gösteriyor saygı duydum. Aracınızı rahatlıkla arka cadde ve ara sokaklara bırakabiliyorsunuz. İlk karşılaması çok samimi. İlk incall görüşmem olduğu için gergindim ama hoş sohbeti ve ikramları ile zaten o gerginliği birkaç dakikada attık. Ondan sonra ince ve diri hatları ile muhteşem bir görüşme. Tanıtımında bahsettiği sınırları içinde herşeye açık. Benim için güzel bir GFE deneyimi oldu. Teşekkürler Simaycım.
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
328
378
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

wann35

Normal Üye
23 Ağu 2019
27
15
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel geribildirim için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

7 Ocak 2021
180
215
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, bende kendisiyle görüşmek istemiştim, ...

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
772
2,604
Merhabalar forumdaşlar,
Teşekkür ederim tatlım zaman ayırıp bu güzel referansı oluşturduğun için teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar