Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme simay ile güzel bir gece

denballer

Normal Üye
15 Eyl 2022
9
8
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
I spent a wonderful 2 hours with Simay. I'm new to the forum so I was nervous to meet here for the first time. Her body is great and she has great breasts. He also gave me a massage and I really enjoyed it. I am very happy to know simay, I can recommend you to meet him. You will not regret it.

denballer

Normal Üye
15 Eyl 2022
9
8
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üzgünüm, google çevirim raporumu ingilizce olarak değiştirdi. Yeniden yayınlayabilirsem veya düzenleyebilirsem yapacağım.

Simay ile harika bir 2 saat geçirdim. Forumda yeniyim bu yüzden ilk defa burada buluşacağım için heyecanlıydım. Vücudu harika ve harika göğüsleri var. Ayrıca bana masaj yaptı ve gerçekten çok eğlendim. Simay'ı tanıdığıma çok sevindim, kendisiyle tanışmanızı tavsiye edebilirim. Pişman olmayacaksın. Raporuma ek olarak, masajı şaşırtıcı derecede güzeldi ve tavrı neşeli ve hoştu.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,289
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim için teşekkürler

20 Eyl 2021
77
59
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler en kısa zamanda görüşmek isterim simay hanımla tabi müsadesi olursa..

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
780
2,684
Üzgünüm, google çevirim raporumu ingilizce olarak değiştirdi. Yeniden yayınlayabilirsem veya düzenleyebilirsem yapacağım.

Simay ile harika bir 2 saat geçirdim. Forumda yeniyim bu yüzden ilk defa burada buluşacağım için heyecanlıydım. Vücudu harika ve harika göğüsleri var. Ayrıca bana masaj yaptı ve gerçekten çok eğlendim. Simay'ı tanıdığıma çok sevindim, kendisiyle tanışmanızı tavsiye edebilirim. Pişman olmayacaksın. Raporuma ek olarak, masajı şaşırtıcı derecede güzeldi ve tavrı neşeli ve hoştu.
Zaman ayırıp bu güzel referansı oluşturduğun için teşekkür ederim seninle geçen zamanda çok keyifliydi 😍😍😍 sana masaj yapmak ve senin gibi kaliteli masajdan anlayan bir beyefendinin benim masajmi begenmesi ve beni bu konuda onure etmesi ayrıca benim için güzel bir referans yazısı oldu herşey için teşekkür ederim @denballer tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar