Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Simay ile anlık görüşme

hdenizliak

Normal Üye
19 Haz 2021
38
192
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simay ile 2 gün önce anlık organize edilmiş bir görüşme gerçekleştirdik. Her ne kadar Simay mesajlarıma aralıklarla ve tek kelimelik cevaplarla da dönse de görüşme organizasyonunda bir problem çıkmadı.

Simay'ın evi rahat bulunabilir bir yerde park sorunu ve giriş çıkış sorunu yok.

Görüşme detaylarına gelirsek önce bir hoşgeldin ve birbirimizi tanıma sohbetinden sonra ben duş almak üzere izin istedim. Kendisi beni istediğim kıyafet kombini ile karşılamıştı. Loş bir ışıklandırma ile aydınlatılmış odasına geçtiğimizde Simay bütün dişiliğini gözler önünde serdi. Simay ince yapılı ve gayet bir vücuda sahip. Oral seks'te çok başarılı yönlendirmelerinizi takip ediyor. Göz teması kurması ise çok şehvetlendirici. İlk pozisyonumuzu kendisi yönlendirdi ve kucağımda onu Simay'ın o narin vücudunu hissetmek ayrı bir zevk.

Seans arasındaki sohbetlerimiz ise bambaşka bir boyuttaydı. Malum günümüzün konusu ekonomi, siyaset ve tarih konularında oldukça uzun ve derin sohbet ettik.

İkinci seans ise doggy pozisyonuna yöneldik. Yatakta Simay'ın uzun ve artık örgülü olmayan saçlarını kavrayıp izlediğim görüntü mükemmel.

Kısaca çok keyifli bir görüşmenin ardından Simay'ın evinden ayrıldım.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,099
2,872
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tanışma zamanım gelmiş benim @Simay Hn ile..😉

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,306
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,898
4,473
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simay ile 2 gün önce anlık organize edilmiş bir görüşme gerçekleştirdik. Her ne kadar Simay mesajlarıma aralıklarla ve tek kelimelik cevaplarla da dönse de görüşme organizasyonunda bir problem çıkmadı.

Görüşme detaylarına gelirsek önce bir hoşgeldin ve birbirimizi tanıma sohbetinden sonra ben duş almak üzere izin istedim. Kendisi beni istediğim kıyafet kombini ile karşılamıştı. Loş bir ışıklandırma ile aydınlatılmış odasına geçtiğimizde Simay bütün dişiliğini gözler önünde serdi. Simay ince yapılı ve gayet bir vücuda sahip. Oral seks'te çok başarılı yönlendirmelerinizi takip ediyor. Göz teması kurması ise çok şehvetlendirici. İlk pozisyonumuzu kendisi yönlendirdi ve kucağımda onu Simay'ın o narin vücudunu hissetmek ayrı bir zevk.

Seans arasındaki sohbetlerimiz ise bambaşka bir boyuttaydı. Malum günümüzün konusu ekonomi, siyaset ve tarih konularında oldukça uzun ve derin sohbet ettik.

İkinci seans ise doggy pozisyonuna yöneldik. Yatakta Simay'ın uzun ve artık örgülü olmayan saçlarını kavrayıp izlediğim görüntü mükemmel.

sewişmenize sağlık

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
718
2,103

Çok teşekkür ederim balim en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 😍😍😍😍 güzel referansın için ayrıca teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,898
4,473
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yalniz bi biz tanışamadik ballı lokumm yaaa ama az kaldiiii😋😋😋😋😋

Harley-Davidson

Normal Üye
13 Ağu 2021
43
24
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler.
Zamansızlık problemimi yendiğim gün randevu talebim posta kutunuzda olacak. Çok uzun zamandır takip edip de görüşemediğim güzellik.

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,740
8,010
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar