- 18 Mar 2018
- 748
- 642
Uzun bir bekleyişten sonra bugün Şimal hanım ile 3 saat misafir olma şansını yakaladım. Bana en yakın pembiş 30 dakika yakınımda bir cevher.
Yalnızlıktan muzdarip olan ben bugün uzun zaman sonra hayatımın en güzel 3 saatini geçirdim.
Gitmeden tüm paylaşımları okudum ama ben daha farklı özel anlara tanık oldum .
Sanki ben ev sahibi Şimal hanım misafirdi
İkramları için ayrıca teşekkür ederim. Tuzlu fıstık gördüm mü dayanamıyorum avuç avuç yemiş olabilirim.
Güzel sohbetten ve ardından
Duş aldıktan sonra yatak odasına geçtiğimizde ise uzun uzun öpüşmeye başladık. Üzerimizdeki fazlalık kıyafetler bir anda çıktı aynada muhteşem kalçaları izlemek harikaydı. Enfes bir oral, sonra iki ateşli bedenin birleşmesi müthiş dakikalar bir bekâr daha ne isteye bilir ki.
Yanlız bedenler ayrı kalmamalı
Ve yaşananlar bir kez daha kendini tekrarladı.
@Şimal hanıma çok teşekkür ederim bugünümü özel kıldığı için.
Yalnızlıktan muzdarip olan ben bugün uzun zaman sonra hayatımın en güzel 3 saatini geçirdim.
Gitmeden tüm paylaşımları okudum ama ben daha farklı özel anlara tanık oldum .
Sanki ben ev sahibi Şimal hanım misafirdi
İkramları için ayrıca teşekkür ederim. Tuzlu fıstık gördüm mü dayanamıyorum avuç avuç yemiş olabilirim.
Güzel sohbetten ve ardından
Duş aldıktan sonra yatak odasına geçtiğimizde ise uzun uzun öpüşmeye başladık. Üzerimizdeki fazlalık kıyafetler bir anda çıktı aynada muhteşem kalçaları izlemek harikaydı. Enfes bir oral, sonra iki ateşli bedenin birleşmesi müthiş dakikalar bir bekâr daha ne isteye bilir ki.
Yanlız bedenler ayrı kalmamalı
Ve yaşananlar bir kez daha kendini tekrarladı.
@Şimal hanıma çok teşekkür ederim bugünümü özel kıldığı için.