Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şimal Harikalar Diyarı

Lagavulin Çevrimdışı
3 Ocak 2022
47
286
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaşlar selamlar,
Şimale kaç ref. yazdım hatırlamıyorum ama ref. falan kurtarmaz kitap yazılır bu kadına kitap.
Her görüşmemiz bir öncekinin üzerine çıkarak Nirvana'ya doğru gidiyor, hiç bitmeyen adrenalin gibi, bu sefer daha keyiflisi olamaz diyorsun ama yanılıyorsun, her seferinde seni göklere çıkarmanın bir yolunu buluyor.
Evi, ışıl ışıl kendi deseniz lavanta bahçesi ikramları efsane, güzel yüzlü, gram yağı olmayan taş gibi doğal fiziği, samimiyeti, sıcaklığı, sohbeti, güzel gülüşü🙃 sevişme arzusu, aklınıza gelecek her şey Şimal de toplanmış durumda.
Kendisine buradan yazacağım teşekkür çok silik kalır çok daha fazlası benim için.
İnanılmaz güzel vakit geçirdiğim bir görüşme oldu. Her şey ama her şey için müteşekkirim. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 😽

sakindeniz Çevrimdışı

sakindeniz

Normal Üye
13 Eyl 2022
42
112
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deneyiminizi çok samimi bir şekilde ifade etmişsiniz, teşekkürler. Şimal Hanım ile görüşme ayrıcalığına kavuşmak umudundayım :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

BbA

Normal Üye
13 Eyl 2022
4
9
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkürler

Şimal Çevrimdışı
26 Ocak 2022
175
1,083
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumdaşlar selamlar,
Şimale kaç ref. yazdım hatırlamıyorum ama ref. falan kurtarmaz kitap yazılır bu kadına kitap.
Her görüşmemiz bir öncekinin üzerine çıkarak Nirvana'ya doğru gidiyor, hiç bitmeyen adrenalin gibi, bu sefer daha keyiflisi olamaz diyorsun ama yanılıyorsun, her seferinde seni göklere çıkarmanın bir yolunu buluyor.
Evi, ışıl ışıl kendi deseniz lavanta bahçesi ikramları efsane, güzel yüzlü, gram yağı olmayan taş gibi doğal fiziği, samimiyeti, sıcaklığı, sohbeti, güzel gülüşü🙃 sevişme arzusu, aklınıza gelecek her şey Şimal de toplanmış durumda.
Kendisine buradan yazacağım teşekkür çok silik kalır çok daha fazlası benim için.
İnanılmaz güzel vakit geçirdiğim bir görüşme oldu. Her şey ama her şey için müteşekkirim. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 😽
🥰 Teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere dileyim🥰

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaşlar selamlar,
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

wozniaks Çevrimdışı
14 Tem 2022
44
66
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
bilgilendirici mesaj icin tesekkurler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar