Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şimal gelmiş Hoşgelmiş

8 Ocak 2011
108
103
Cinsiyetiniz nedir?
İş yoğunluğum sebebiyle referans yazımı gecikmeli olarak yazıyorum. Özellikle kendisinin anlık randevu verebiliyor olması çok artı bir özellik.. konuşma ve randevuyu neticelendirmemle kendisinin evinde bulmam 1 saat sürmedi.
Görüşmede çok sıcak birisi ve bende konuşkan olduğumdan ayrıca memleketinden konuşacakta çok konu olunca zaman su gibi akıp gitti. İlişki konusunda gerçekten çok istekli ve partnerinin taleplerini sonuna kadar karşılıyor.. özellikle kendisini en çok güldüren kişi olduğumu belirtti😄😄 bu keyifli dakikalar için kendisine bolshoy spasibo 🤩
Temizlik:10 gerçekten hijyene önem veren biri
Konum:7 araçla gitmek gerekir diye düşünüyorum otopark konusu sıkıntılı biraz
İstekli ve arzulu fiziği gerçekten güzel..

Bol sevişmeler Bolya Bolya

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,667
4,288
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İş yoğunluğum sebebiyle referans yazımı gecikmeli olarak yazıyorum. Özellikle kendisinin anlık randevu verebiliyor olması çok artı bir özellik.. konuşma ve randevuyu neticelendirmemle kendisinin evinde bulmam 1 saat sürmedi.
Görüşmede çok sıcak birisi ve bende konuşkan olduğumdan ayrıca memleketinden konuşacakta çok konu olunca zaman su gibi akıp gitti. İlişki konusunda gerçekten çok istekli ve partnerinin taleplerini sonuna kadar karşılıyor.. özellikle kendisini en çok güldüren kişi olduğumu belirtti😄😄 bu keyifli dakikalar için kendisine bolshoy spasibo 🤩

sewişmenize sağlik

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Şimal Çevrimdışı
26 Ocak 2022
175
1,085
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

🥰Teşekkür ederim güzel yorumun seni tanıdığıma çok memnun oldum🥰 tekrar görüşmek dileğiyle 🥰😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar