Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şimal Fırtınasına Kapıldım...

İlkay Kara Çevrimdışı
27 Tem 2021
95
119
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimal ile perşembe günü harika bir görüşme gerçekleştirdim dostlar.. Kendisi oldukça güzel ve alımlı bir bayan sohbet ve muhabbettine doyum olmuyor aramızda ki uyum o kadar güzeldi ki kendisi sanki seni yıllardır tanıyorum gibi hissediyorum dedi.. Yatak performansı ise aklınızı alır cisten ilk seansta kontrol bende iken ikinici seansta kontrollü bana bırak dedi ve kendimi Şimal rüzgarın etkisine bıraktım ikimizde bir o yana bir bu yana savrulduk durduk:) Seans bittiğinde ise ikimizde yataktan belli bir süre kalkamadık :) Açıkcası son zamanlarda yaşadığım en güzel birliktelikti. Sanırım kendisinin müdavini olacağım herşey için tekrardan teşekkür ederim prenses en kısa sürede görüşmek üzere.

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
297
394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Harika detaylar. 🔥
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için, teşekkürler.
İki tarafı da tebrik ediyorum.

Saygılar. 🙏

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimal ile perşembe günü harika bir görüşme gerçekleştirdim dostlar.. Kendisi oldukça güzel ve alımlı bir bayan sohbet ve muhabbettine doyum olmuyor aramızda ki uyum o kadar güzeldi ki kendisi sanki seni yıllardır tanıyorum gibi hissediyorum dedi.. Yatak performansı ise aklınızı alır cisten ilk seansta kontrol bende iken ikinici seansta kontrollü bana bırak dedi ve kendimi Şimal rüzgarın etkisine bıraktım ikimizde bir o yana bir bu yana savrulduk durduk:) Seans bittiğinde ise ikimizde yataktan belli bir süre kalkamadık :) Açıkcası son zamanlarda yaşadığım en güzel birliktelikti. Sanırım kendisinin müdavini olacağım herşey için tekrardan teşekkür ederim prenses en kısa sürede görüşmek üzere.
paylaşim icin teşekkürler

brunette Çevrimdışı
13 Eki 2021
954
1,759
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Harika referans fırtınada kaybolma aman dikkat 🤣

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,309
1,798
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bağımlılık yapıyor,hala çıkmadı aklımdan 😉
Paylaşım için teşekkürler

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
980
1,730
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli referans için teşekkürler (y)
Şimal hanım için ardı ardına olumlu referans gelmeye başladı :love:

Harley-Davidson

Normal Üye
13 Ağu 2021
44
25
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Kontrolü pembişin spontane alması beni de çok etkiliyor.

Şimal Çevrimdışı
26 Ocak 2022
175
1,083
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim yorumun için 😘tekrar görüşmek dileğiyle 🥰

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimal rüzgarı kavurur adamı👌😊

9 Ocak 2021
88
69
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi şimal hanimi cok merak etmeye başladım
En kisa zamanda randevu talebinde bulunacağım 😋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar