Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıla & Meltem

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,056
783
Selamlar

Hafta içi öğleden sonra cocukluk arkadaşım ile bi işimiz var , işimizi hallettik ordan beylerbeyinde boğaz kenarında güzel bi mekana geçtik , rakı balık yapıyoruz gündüz vakti.

Meltem de Sıla da sevdiğim arkadaşlarım ve yaklaşık bi hafta falan önce kankam Sıla ile konuşmuştuk bi ara rakı balık yapalım diye . bi yazdım kankam müsaitsen gelirmisin işte şöle böle , kanka gelirim konum at , adam ya :cool:)))

Not; kankam biz öyle kafamız güzelken mutlu sona ulaşmak için söz verip , sözünü tutmayanlardan değiliz bilmem anlatabildim mi? :D

Meltem de geldi saolsun bizi kırmadı her zamanki zarifliği , tatlılığı , içtenliği ve güzelliği ile bizi onurlandırdı . Neyse ortam güzel , rakı , meze , sohbet , makara güzel ama işte bi hatam var , nedir derseniz insanın bu kadar seksi kankası olmaması lazım kardeşim , daracık kotu giymiş kankam sıla , şık degajeli bu bulüz , saçlar , makyaj , yanmış esmer ten , ojeler falan yıkılıyo , gülen gözlerine zaten hastayım enerjisi müthiş , topukluyuda çakmış paket 10 numero 5 yıldız duruyo yanımda , rakıyıda içmişiz , naapsamki ??? ne olur bi an bebeğim olur sonra gene kankam olur , olur dimi SILACIM , e olur neden olmasın:p chivası kaptık eve geçtik dördümüz , Sılam gene misafirperverliği ve ikramları ile şık bi masa hazırladı , müzikler şarkılar vs vs ve sonunda voltranı oluşturduk (y)daha ne olsun...

Bana ayırdığınız değerli vaktiniz için teşekkürler SILA & MELTEM…

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yemek arkası sevişme, en sevdiğim stil (y) Keyfiniz daim olsun, paylaşım için teşekkürler...

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,056
783
@ANT45 aaa bak buralarda neler var , silinenleri göremiyorum , sen daha neleri biliyosun ama bu anları yaşamak artık kolay değil , bi kıyak yapman lazım :))))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar