Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Manzara izlemek iyidirBize de bu muhteşem manzaranın tadını çıkarmak kalıyor o zaman.
Doğal olunca tabi hakim olmak zorSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Sığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Tabi canım yazda geldi sal gitsin püfür püfürSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Tabi kiDoğal olunca tabi hakim olmak zor
Sen sal ben toparlarım her türlüTabi ki
Sallıyorum zatenKalçanın bir yere sığmaması makbul değil mi ya. Hayır memeler olsa anlarım ama kalça dediğin sığmamalı sallla gitsin şekerim
Ya sen bir ara ceksene hatta cansu ile beni de çekKadraja sığdırma çabalarını birlikte değerlendirmek isterim
salla salla ki arada gül memeler çağlasınSallıyorum zaten
Ya sen bir ara ceksene hatta cansu ile beni de çek
Teşekkür ederimMuhteşem bir kalça
En guzelini yapmissin salla gitsinSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Sığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
seni elime bir geçirsem var yaa
Star oldugundandir.
Öptüm .
Bunların oldugu yatak odasinda sürekli bir güneş tutulmasi olur. Biz hep karanlıkta kaliriz gibi duruyor.Sığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Sal hatun sal Ataşehir tarafına doğru yolla gelsin bakimmSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Değil mi ama valla doğruAslanı kafese kapatamazsın. Sal gitsin be güzellik..
Yandan taştı gerçi2. Sigimis TM olmuş ❤
Ahahasalla salla ki arada gül memeler çağlasın
YaniBu bir davet galiba
Gör beni o halde❤
❤
Görmek akıllılığın,
Göstermek,
Sorumluluğun gereğidir.
❤
❤
Hep var da ah ahSaclarinizi yeniden sari yapmak gibi bir niyetiniz var mi?
Bence deZaten böyle güzel manzaralar çarçeveden değil yerinde görülmeli. Haksız mıyım?
Hahahaha olur olur elbetGençliğimin katili sen oldun Star hatun oyyyyyy oyyyyyy nerelere gideyim şimdi ben yanıma gel diyeceksin 1300 km ha deyince gelinmiyor ki oyyy oyyyy
Hadi yapalim ne beklioruz hayat ertelemek icin cok kisa))
Görmez miyimGör beni o halde
Salarim elbetSal gelsin ağzıma düşse ne güzel olur
O zaman en kısa zamandaSalarim elbet
O zaman en kısa zamanda
Beklerim demek istedi sanırım emojilerle hiç aram olmadığı için.. günaydın
Ahh Sen. Starim Eylül'üm. Seni unutmak ne mümkün.Sığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Ahh Sen. Starim Eylül'üm. Seni unutmak ne mümkün.
Aynen beklerimBeklerim demek istedi sanırım emojilerle hiç aram olmadığı için.. günaydın
Olur olurSal gelsin ağzıma düşse ne güzel olur
Salla salla gül memoslar oynasın salla yeryerinden oynasinSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Himm pekiAma işte Ufak bir sorunumuz var yanlış anlamadan ibaret oluşmuş
Salla salla gül memoslar oynasın salla yeryerinden oynasin
KaldırdıkPeki mı? O sorunu ortadan kaldırmayalim mı?
Salla salla gül memoslar oynasın salla yeryerinden oynasin
Çok teşekkür ederim,Hayallerin de tamamını kaplamış durumdasınız eylül hanım:>
Evet buradan da teşekkür ederim anlayışın için veeee... Sabırsızlıkla bekliyorum
HahahahBu muhteşem kalçalardan da anlaşılıyor ki siz doğarken diğer kadınların da payları size verildi
Çok teşekkür ederimEylül hanım, festival gibi hatunsunuz
Çok teşekkür ederimEn kısa sürede bu güzellikleri görmeyi, tatmayı istiyorum. Gerçekten çok güzel bir kadınsınız...
Bu muhteşem kalçalardan da anlaşılıyor ki siz doğarken diğer kadınların da payları size verildi
En kısa sürede bu güzellikleri görmeyi, tatmayı istiyorum. Gerçekten çok güzel bir kadınsınız...
Eylül hanım, festival gibi hatunsunuz
Unutma tabiAhh Sen. Starim Eylül'üm. Seni unutmak ne mümkün.
Gençliğimin katili sen oldun Star hatun oyyyyyy oyyyyyy nerelere gideyim şimdi ben yanıma gel diyeceksin 1300 km ha deyince gelinmiyor ki oyyy oyyyy
Evet buradan da teşekkür ederim anlayışın için veeee... Sabırsızlıkla bekliyorum
Cok teşekkür ederim buluşalım en kısa zamanda
Bu gece rüyanda kendini görmen dileğiyle...
Çünkü,
Senden daha GÜZEL bir RÜYA olamaz.
Böylesi daha iyi dogal herşeyin dogalı makbülSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Yuvarlak detaylarSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Sal gelsin Bi tanem. İlk fırsatta yanındayım.
Degil mi amagörüşmek lazım
Tabiki her yerim doğalBöylesi daha iyi dogal herşeyin dogalı makbül
Ondan şüphe yok gayet belli oluyorTabiki her yerim doğal
Ondan şüphe yok gayet belli oluyor
Kadraj titremiş
Bizde bu güzelliği alıştık,ne yapalımSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
kesimlikleDegil mi ama
Alışkanlık iyidirBizde bu güzelliği alıştık,ne yapalım
Harikasınız keyfiniz bol olsun Eylül HanımSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Teşekkür ederim teveccühünuz
❤Bitmeyen mükemmellik yapmışlar,
içine de seni koymuşlar❤
Bir günde bende tokatlıcam o totoyuSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Olur ahahahBir günde bende tokatlıcam o totoyu
Bu muhteşem kalçaları görünce benim de içim içime sığmıyorSığmıyor kadraja alıştım artık. Ekli dosyayı görüntüle 65157Ekli dosyayı görüntüle 65158
Bu muhteşem kalçaları görünce benim de içim içime sığmıyor
Harikasınız keyfiniz bol olsun Eylül Hanım
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Rica ederim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!