tomsergei
Normal Üye
- 14 Ocak 2022
- 37
- 56
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Foruma uzun sürelerdir bakmıyordum. Kimler var kimler yok diye bakarken Buse'nin profili dikkatimi çekti. Fotoğrafları, servisleri, evinin konumu, yorumlar hepsi olumlu gözüküyordu. Forumda yeni olmasına rağmen hatrı sayılır miktarda olumlu referans yazılmıştı. Fazla beklemeden iletişime geçtim ben de. İletişim gayet samimi ve açıklayıcı. Kolayca randevulaştık. Evinin konumu çok merkezi ve kolay ulaşılabilir. Ben de randevu zamanı rahatça ulaştım Buse'nin yanına. Fizik olarak fotoğraflardan hiç esksiği yok, fazlası var hatta. Güzel bir yüz ve güzel bir popo, oldukça fit bir hanım. Fotoğraflarda da popoyu göstermesi lazım bence Karşılama ve iletişim yine oldukça samimi, kendinizi rahat hissetmenizi sağlıyor Buse. Yatak kısmında oldukça istekli, modunuzu sürekli yüksek tutmasını biliyor. Konuşurken kendi de belirttiği gibi özellikle oralda oldukça istekli ve başarılı. Uzun soluklu oral sevenler için ideal. Bütün pozisyonlara açık hatta kendi teşvik ediyor bazlıarına, ayna karşısına geçmek gibi Kısacası ben oldukça memnun kaldım Buse ile tanışmaktan. Herkese tavsiye edebilirim.