- 14 Eki 2019
- 664
- 1,356
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Nerede kalmıştıkeskilerden kim kaldı,tanısak,tanımasak aklımızda kimler yer edindi.İyi izlenimler bırakan Melteme Cuma öğlen saatleri misafir oldum..Ev konumu çok merkezi şirin ve temiz..Kapıda karşılaması,tebessüm eden yüzü ve kıyafet seçimi harika..İkramlar eşliğinde koyulduk sohbete.Gönlü zengin sohbeti derin.Birçok konuda bilgi deneyim sahibi,birazda eskiyi yad ettik..Duş molasından sonra tahrik dolu,sıcak ve isterik bir bayan karşımda görmek beni çok mutlu etti..Öpüşmesi,sevişmesi,oralı görülmeye yaşamaya değer..Yatakta öf,pöf demeden istediklerinizi yapıyor,tecrübesi ile sizi yönlendiriyor..Kalçalarına,göğüslerine,dudaklarına dayanamazsınız..
Zevk alıyor,zevk veriyor..Ateşli sıcak sevişmerin şehvetin kadını Meltem..Ter içinde,bacaklar titreyerek,ayaklarımı yerden kesen unutulmaz saatler yaşadım..Misafirperverliğin,hoş sohbetin,güzel bakışların ve yaşattığın keyifli zamanlar için çok teşekkür ederimiyiki varsın güzel kadın,iyi ki tanıştık
Zevk alıyor,zevk veriyor..Ateşli sıcak sevişmerin şehvetin kadını Meltem..Ter içinde,bacaklar titreyerek,ayaklarımı yerden kesen unutulmaz saatler yaşadım..Misafirperverliğin,hoş sohbetin,güzel bakışların ve yaşattığın keyifli zamanlar için çok teşekkür ederimiyiki varsın güzel kadın,iyi ki tanıştık