İsmail92
Normal Üye
- 17 Eyl 2022
- 7
- 38
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hanımefendi ile 2. Kez Sevgili tadında bir görüşmeydi
Her zamanki gibi fit bir vücut, fazlasıyla seksi bir elbise ve güler bir yüz buldum karşımda.
Resimlerinde göründüğünden daha tatlı bir güzellik .
Mükemmel pürüzsüz bir teni var.
Kendisi son derece bakımlı Ufak, derli toplu, temiz bir evde yaşıyor. Muhabbeti ve ilgisi son derece güzel.
Evini de kendisi gibi güzel zevkiyle döşediği belli. Oldukça şirin ve romantik bir ambiyansa sahip.
Meltemin o güzel yatağında, muhteşem oldukça derin, uzun, sıcak, kışkırtıcı bir oral yapmaya başladı.
O dil tüm damarlara değiyor ve kan dolaşımını hissederek Meltemi seyrediyordum ki bir anda dogy pozisyonuna geçmiş işte şimdi hayaller gerçek olmuş
Özel anları takdir edilesi derecede iyiydi.
GFE yaşamayı sevenler için @MELTEM
Tekrar görüşmek her zaman aklımda olacak.
Her zamanki gibi fit bir vücut, fazlasıyla seksi bir elbise ve güler bir yüz buldum karşımda.
Resimlerinde göründüğünden daha tatlı bir güzellik .
Mükemmel pürüzsüz bir teni var.
Kendisi son derece bakımlı Ufak, derli toplu, temiz bir evde yaşıyor. Muhabbeti ve ilgisi son derece güzel.
Evini de kendisi gibi güzel zevkiyle döşediği belli. Oldukça şirin ve romantik bir ambiyansa sahip.
Meltemin o güzel yatağında, muhteşem oldukça derin, uzun, sıcak, kışkırtıcı bir oral yapmaya başladı.
O dil tüm damarlara değiyor ve kan dolaşımını hissederek Meltemi seyrediyordum ki bir anda dogy pozisyonuna geçmiş işte şimdi hayaller gerçek olmuş
Özel anları takdir edilesi derecede iyiydi.
GFE yaşamayı sevenler için @MELTEM
Tekrar görüşmek her zaman aklımda olacak.