Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıcak bir MELTEM Esintisi🙏👍

İsmail92

Normal Üye
17 Eyl 2022
7
38
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendi ile 2. Kez Sevgili tadında bir görüşmeydi 🥰🙏

Her zamanki gibi fit bir vücut, fazlasıyla seksi bir elbise ve güler bir yüz buldum karşımda. 😇

Resimlerinde göründüğünden daha tatlı bir güzellik . 😋

Mükemmel pürüzsüz bir teni var.👍

Kendisi son derece bakımlı Ufak, derli toplu, temiz bir evde yaşıyor. Muhabbeti ve ilgisi son derece güzel. 🥰

Evini de kendisi gibi güzel zevkiyle döşediği belli. Oldukça şirin ve romantik bir ambiyansa sahip.🤗

Meltemin o güzel yatağında, muhteşem oldukça derin, uzun, sıcak, kışkırtıcı bir oral yapmaya başladı.😋
O dil tüm damarlara değiyor ve kan dolaşımını hissederek Meltemi seyrediyordum ki bir anda dogy pozisyonuna geçmiş işte şimdi hayaller gerçek olmuş🥰😇

Özel anları takdir edilesi derecede iyiydi.
GFE yaşamayı sevenler için @MELTEM 👍🙏
Tekrar görüşmek her zaman aklımda olacak. 🥰😋🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,330
4,052
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Her zamanki gibi fit bir vücut, fazlasıyla seksi bir elbise ve güler bir yüz buldum karşımda. 😇

Kendisi son derece bakımlı Ufak, derli toplu, temiz bir evde yaşıyor. Muhabbeti ve ilgisi son derece güzel. 🥰

Evini de kendisi gibi güzel zevkiyle döşediği belli. Oldukça şirin ve romantik bir ambiyansa sahip.🤗

Meltemin o güzel yatağında, muhteşem oldukça derin, uzun, sıcak, kışkırtıcı bir oral yapmaya başladı.😋
O dil tüm damarlara değiyor ve kan dolaşımını hissederek Meltemi seyrediyordum ki bir anda dogy pozisyonuna geçmiş işte şimdi hayaller gerçek olmuş🥰😇

paylaşım için teşekkürler

Avtandil Çevrimiçi
1 Şub 2021
669
918
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler 👏

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,025

Paylaşımın ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım🥰 tekrardan görüşmek dileğiyle 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar