- 11 Ocak 2022
- 256
- 305
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Foruma yeni üye oldum, ama ilk referansımı yazıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Size bugün yaşadıklarımı sıcağı sıcağına anlatmak istiyorum forumdaşlar. Simay hanımla 1 hafta önce bugün öğleden sonra için 3 saatlik bir program için randevulaştık ve bu haftayı günleri, saatleri ve dakikaları sayarak geçirdim adeta. Son yarım saat zaten geçmek bilmedi, birde arada küçük bir haberleşme sıkıntısıda yaşadık, ben biraz endişelensemde çok çabuk atlattık bu durumu. Simay hanımın attığı konumla çok kolay bir şekilde evini buldum. Beni o kadar sıcak karşıladıki, sanki bir haftadır görmediğim kız arkadaşımın yanına gelmiş gibi hissettim. Baştan söylemeliyim, öyle hafif balıketli olsun boylu poslu olsun diye düşünüyorsanız, başka hanımefendiler ile iletişime geçmelisiniz. Ammaaaa eğer ufak tefek, çıtı pıtı, incecik, manken fiziği görüntüsüde olsun diyorsanız o zaman doğru yerdesiniz
. Neyse, tanışma faslı,kimsin nesin, ne yaparsın havadan sudan konularla, arada içilen sigaralarla sohbet akıp gidiyordu,ufak ufak cilveleşmeler gülüşmelerle ortam iyice ısındı, söylemeden geçemeyeceğim Simay hanım her güldüğünde inanılmaz güzel dişlerine ve gülüşüne
hayran kaldım
. Duşumuzu aldık ve beklenen an geldi çattı, onun çekiciliği, ateşi ve benim böyle güzel bir kadına hasretim birleşince yatak adeta alev aldı

. Sanki bir yıldır görüşmemiş iki aşığın öpüşmesi, öyle ateşli, öyle şehvetli. Pürüzsüz muhteşem ve benim "cam gibi" dediğim tenine dokunmak, sarılmak
o sıcak camı vücudumda hissetmek müthişti. Taş gibi memitolar, ufak ama çok şekilli taş gibi bir popo, okşamalara doyamazsın. Ardından karşılıklı yapılan çılgın orallar ve iki vücudun deliler gibi türlü türlü birleşmesi. Müthiş enerjisinide övmeden geçemeyeceğim, yorulmak nedir bilmiyor Simay hanım. Gerisini tahmin edersiniz. Daha önce hep iki saatlik görüşmeler yapan biri olarak 3 saat nasıl geçer diye düşünürken, vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Gerçek sevgili bir çift gibi geçirdiğim bu çok güzel 3 saat için çok teşekkür ediyorum Simay hanım
. Dönüş yolunda ağzım kulaklarımda
idi ve şu an bile hala kokunuzu duyabiliyorum. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.