Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıcağı sıcağına referans..

carbonblue

Normal Üye
13 Haz 2021
30
36
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Star Eylul ile ilk gorusmemizi bugun gerceklestirdik. Inanilmaz misafirperver bir insan, her istegimi kirmadan yerine getirdi ve hatta daha fazlasini bile kendisi önerdi. Ben gelmeden hazirladigi ufak cikolatalar dahi ne kadar ince ve düsünceli bir insan oldugunun kanitiydi. Yatak odasindaki marifetlerini dile getirmeye gerek bile oldugunu düsünmüyorum, her seye acik bir insan, sadece söylemeniz yeterli. Yatak odasindaki marifetlerinin yaninda essiz sohbeti ile size her saniye eslik ediyor. Kedisi limon ise evin nesesi, en az Eylul hanim kadar misafirperver. Kendisine yaklaşımı ve samimiyeti için teşekkür ediyorum...

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,438
2,727
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık paylaşım için teşekkürler

johnmarston

Normal Üye
1 Eyl 2017
31
25
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler merak ettiğim bi pembiş

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,276
2,177
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,944
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cok teşekkür ederim seni tanimak güzeldi
Star Eylul ile ilk gorusmemizi bugun gerceklestirdik. Inanilmaz misafirperver bir insan, her istegimi kirmadan yerine getirdi ve hatta daha fazlasini bile kendisi önerdi. Ben gelmeden hazirladigi ufak cikolatalar dahi ne kadar ince ve düsünceli bir insan oldugunun kanitiydi. Yatak odasindaki marifetlerini dile getirmeye gerek bile oldugunu düsünmüyorum, her seye acik bir insan, sadece söylemeniz yeterli. Yatak odasindaki marifetlerinin yaninda essiz sohbeti ile size her saniye eslik ediyor. Kedisi limon ise evin nesesi, en az Eylul hanim kadar misafirperver. Kendisine yaklaşımı ve samimiyeti için teşekkür ediyorum...

mithy

Normal Üye
23 Kas 2021
50
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teşekkürler paylaşımın için

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
631
332
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için teşekkürler:)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,674
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar