Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Shoes

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
153
Hanımefendi için ekstra birşey yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten görüşen beyefendiler ve paylaşımları ortada. Sadece shoes olayını kendisine hatırlatmak ve çok uzak bir ülkede kaybettiğimi belirtmek istedim (nasıl bir göz varsa, nazar değdi sanırım). Hastalıktan ötürü tekrar geçmiş olsun. Sevgiyle kalın hanımefendi.

hbnaf

Normal Üye
19 Ocak 2017
18
1
bu beyi kiskaniyorum artik biz bi randevu bile alamazken oooo

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Aa amaaa!! Dur bir toparlayayım ortalığı, geliyorum. Shoes ha!! :*

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
Kız ponçikella sen daha iyileşemedinmi????
Sevişmenize sağlık gençler:p

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Hanımefendi için ekstra birşey yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten görüşen beyefendiler ve paylaşımları ortada. Sadece shoes olayını kendisine hatırlatmak ve çok uzak bir ülkede kaybettiğimi belirtmek istedim (nasıl bir göz varsa, nazar değdi sanırım). Hastalıktan ötürü tekrar geçmiş olsun. Sevgiyle kalın hanımefendi.

Kaç oldu saymadım artık ama seni tekrar görmek güzel @opscura cığım. :) Kitaplığıma eklediğin harika kitaplar için, bir de çantanda feci ağırlık yapan bozukluklarına el koymama (sokak canları için) müsaade ettiğin için de teşekkürler.:love::whistle::whistle:

Bu arada, valla gözüm kötü değildir, evet, ayakkabılarını çok beğendim ve keşke benim olsa dedim ama benden ötürü kaybolmamıştır ya. :(
Iyi dileklerin için de teşekkürler, iyileştim sonunda. :)

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle.

E herkes biliyor ama NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL. :)

Sevgiler. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
aylin biri sana çekirge diyordu bende kabul edicem artık ha. sevişiyosan artık sorun yok

@EVANESCO adminim çekirgeliğin nedeni malum vakitsizlik. :) seni bile bekletmiştim hatırlarsan işten çıkamayıp. :) Sevişebiliyorum valla, unuttum sanıp tribie girmiştim hastayken ama sonuçlar başarılı. :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar