- 13 Nis 2022
- 74
- 54
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Shakira ile birkaç gün öncesinden iletişime geçip randevumu oluşturduktan sonra koyuldum yollara belirttiği konuma gittiğimde evinin civarında özel aracı ile gidecekler için otopark sıkıntısı yok gelelim Shakiraya kapı açıldı karşımda güzel mi güzel alımlı bir bayan güzel bir kıyafet ile karşıladı beni daha sonra içeriye davet etti oturduk bir yandan içkilerimizi yudumlarken ikramlar eşliğinde sohbet muhabbet derken rahat durmayan kıyafetinden dışarıya fırlayan göğüslerini tutamıyordu yerinde Shakira göğüslerini kapatnaya çalışsada göğüsleri yerinde durmuyordu bir yandan fırlıyordu yerlerinden tabi ister istemez gözlerinizi o güzel gögğslerden alamıyorsunuz tabi yüzü de aynı derece de güzellikte beraber dinlenen şarkılar sohbetlerden sonra Shakira nın da davetiye odaya geçtik yatakta makul derecede isteklerinizi yerine getiriyor Shakira hanım güzel bir oralı ayna karşısında Shakiranın kalçalarını izleyerek devam ettik sonrasında cowgirl pozisyonunda devam ettik ve sonrasında 1.raund bitirdik duşlarımız alındı ardından Shakira yine farklı bir kıyafetle karşımdaydı tekrar muhabbetimize devam ettik Shakira ile sohbet etmek gerçekten çok keyifli her konudan konuşabiliyorsunuz kendisi ile ilgisi tamamen sizin üzerinizde ardından tekrar 2 raund için odaya geçtik ve bu sefer ayna karşında oraldan sonra doggy de devam etikten sonra misyoner pozisyonu derken önümde diz çöküp gözlerime bakarak cimle taçlandırdık ardından tekrar duşlarımızı alıp muhabbet devam ederken bana ayrılan zamanın dolduğunu fark ettik herşey için tekrar çok teşekkür ederim Shakira ilgin alakan ve sohbetin için görüşmek üzere güzel kadın