Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sezgilerim,beni güzel bir insana götürdü...

MarcusAurelius

Normal Üye
16 Ara 2023
15
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Normalde pek yazıp çizen biri değilim ancak gece hakkında bir kaç şey paylaşmak istedim.

Yakın bir tarihte Gece ile 2.gorusmemizi gerceklerdirdik.Gece her ne kadar konum olarak bana uzak olsa da forumdaki kullandığı üslup ve duruşu ile çizginin dışında oluşu kendime yakın hissettirmistir.

Evi derli toplu, tertemiz,ikramları ve güler yüzü ile çok güzel evsahibi.

Ilk görüşmemizde sohbet konusunda biraz donup kalmış olabilirim ancak ben kendimi açınca, anladım ki yaşanmışlıklar ve hisler konusunda benzerliklerimiz vardı.Bu noktadan sonra kendimi yanında daha rahat hissetmistim,bolca sohbet edebildik.Karşımda yapmacıktan uzak dinleyen,anlamaya çalışan birini vardı.

Özel anlara gelecek olursak,ortak sınırlar dahilinde isteklerime karşılık veren,partnerini mutlu etme gayreti olan,deli dolu ama çok tatlı biri 😋Son görüşmemizde kendisini biraz yormuş olabilirim😳zor da olsa mutlu sona ulaştık 😅
Sevgili gece,tanıştığıma çok memnun oldum,tekrar denk gelme dileğiyle...

Not:I'mJohnnie Walker🙂

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,439
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Normalde pek yazıp çizen biri değilim ancak gece hakkında bir kaç şey paylaşmak istedim.

Yakın bir tarihte Gece ile 2.gorusmemizi gerceklerdirdik.Gece her ne kadar konum olarak bana uzak olsa da forumdaki kullandığı üslup ve duruşu ile çizginin dışında oluşu kendime yakın hissettirmistir.

Ilk görüşmemizde sohbet konusunda biraz donup kalmış olabilirim ancak ben kendimi açınca, anladım ki yaşanmışlıklar ve hisler konusunda benzerliklerimiz vardı.Bu noktadan sonra kendimi yanında daha rahat hissetmistim,bolca sohbet edebildik.Karşımda yapmacıktan uzak dinleyen,anlamaya çalışan birini vardı.

Özel anlara gelecek olursak,ortak sınırlar dahilinde isteklerime karşılık veren,partnerini mutlu etme gayreti olan,deli dolu ama çok tatlı biri 😋Son görüşmemizde kendisini biraz yormuş olabilirim😳zor da olsa mutlu sona ulaştık 😅

Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Selamlar Johnnie Walker :)
Güzel referansin için teşekkür ederim. Anlaştığımızı düşünüyorum ama yine de tam rahat olamadın yanımda. (ilk görüşmemizden daha iyiydin tabi. :) )
Keyifli sohbetin, hayata olan farklı bakış açın ile bana bir çok şey kattın. Seni tanıdığıma çok seviniyorum.
Her şey için çok teşekkür ederim. Belki bir gün tekrar karşılaşmak dileğiyle. Sevgiler. 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar