Erdi_Mutlu
Normal Üye
- 19 Ocak 2022
- 1
- 10
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun süredir takibimde olan öykü-hayal ikilisi ile Salı akşamı buluşa fırsatım oldu. İşyerinden arkadaşım ile profillerini incelerken bir anlık heves ile yazıştık akşam saat 8 için 5 saatlik randevu oluşturduk. 1 mimar1mühendis olarak akşam 8 de belirtilen konuma gittik park sıkıntısı yaşamadık. Dairelerine çıktığımızda gözlerimize inanamadık fotoğrafları unutun! Bu kızlar gerçek birer sex tanrıçaları gözlerimiz fal taşı gibi içimiz kıpır kıpır kalplerimiz gümbür gümbür. Biraz sohbet tanışma faslı derken kendimizi o meşhur kırmızı ışıklı odalarda bulduk. Ev 2+1 odalar yan yana hayal bana öykü arkadaşıma odayı dar etti. Sonrasında duş, salona geçtiğimde kızlar gitmiş sanki yerlerine başka kızlar gelmişti, makyajlar tazelenmiş elbiseler değiştirilmiş 2 yeni fıstık ile salonda sohbete devam ettik. İkramlar sınırsız çay- kahve-alkol ve abur cubur ikramları oldu. Enerjiler tazelendikten sonra hop odadayız hop salonda 5 saat nasıl geçti anlamadık. Hayal bana gerçek anlamda yatağı dar etti bir yerden sonra rolleri değiştik sanki yavaşlamasını söyledim ruhumu çekip aldı, hızına yetişmek mümkün değil bu kadar şehvetli bu kadar istekli ve istediklerimde fazlasına karşılık vermesi çok hoş. Kızların adı hayal-öykü olabilir ama gerçek isimleri Afrodit ve İnanna sex tanrıçalarının reenkarne olup vücut bulmuş halleri kesinlikle. Profosyonellikleri, elbiseleri, performansları ve ikramları için teşekkür ederek yanlarından memnun ayrıldık.