- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bekleriz efendimO servisten bende almak istiyorum
Popo sevince öyle oluyorsondaki resimler birer efsane olmuş one duruş öyle
Türk lokumu ozaman
Servis tabakları benden soruluyorEn yakın zamanda banada güzel bir servis tabağı hazırlar mısın
Ben ortaya karışık hazırlayayım ozamanBen 1 porsiyon... eeee ..mmmm.. Ne siparis vereceğimi unuttum
Davete hicabet etmek gerekir diye düşünüyorumHoş ve davetkar fotoğraflar...
Kısmet diyoruz ozaman belki benim yolum sizin olduğunuz yere düşerElbet yolumuz İstanbul'a düşer
Tskler. Cok-da başaramıyorum sanırım ama çözüm buldum bundan sonra gelen misafirlerimi çekim yapmak için kandırıp kötü emellerime alet edeceğimÇok başarılı
Tskler.Efsanesin
Kötü emellerinize alet olmak için gönüllü olmak isteyecek epeyce talipli vardır sanırımTskler. Cok-da başaramıyorum sanırım ama çözüm buldum bundan sonra gelen misafirlerimi çekim yapmak için kandırıp kötü emellerime alet edeceğim
Bakacağız artık bundan sonra gelecek resimler durumu belli edecekKötü emellerinize alet olmak için gönüllü olmak isteyecek epeyce talipli vardır sanırım
maşallah cansu hnm a böyle servisten gelen herşey yenir tatlı olarak ta sulu şeftale tatlısı yada çikolatalı kuku
Olması gerektiği gibiServiste sınır yok anlaşıldığı üzere...
Inşallah ilerleyen zamanda olabilirHer zaman bekleriz İzmir'e
Bekliyor olacağım
Kısmet işte belki bir gün ben oralarda olurumFotoları görünce şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayım şarkısı geldi
Otobüs kiralayıp turlar duzenleyecem beybiHerkesin hayali
sana geliyorumOtobüs kiralayıp turlar duzenleyecem beybi
Gel canımsana geliyorum
Gelir vallasana geliyorum
Gelsin tabikiGelir valla
Ah ah canımsınGelsin tabiki
Sende cansınAh ah canımsın
Tskler.Çok iyi
Diyorsunbu servise doğrudan dalası geliyor insanın
Bayrama kadar yeni foto atamayacağım sanırım. Biraz daha eskilerle idare ederseniz sevinirimEski fotoğraflara kadar geldik. Artık nasıl özlediysekkk... @Cansu kaya
Ailemin yanında olduğumdan biraz zor ama inşallah döndükten sonra yeni fotolarla bulusturacagim siziVay vay vay. Eski olsada daha önce hiç görmemiş idim. Mükemmel. Sahasını bekleriz cansu hanim . Karantina günlerinde sizden böyle özverili fotolar bekliyoruz yine )
Dayanır inşallahBöyle servise yürek dayanmaz
YEMEKE seni boyle gorunce ne istse insan bilemezki...yemek mi? YEMEK Mİ?
Tşk lerGüzel kostümmö
Sen şu sıralar aktif olmasanda ben tüm eski fotoları gün yüzüne çıkaracağımBayrama kadar yeni foto atamayacağım sanırım. Biraz daha eskilerle idare ederseniz sevinirim
Tşk lerSen şu sıralar aktif olmasanda ben tüm eski fotoları gün yüzüne çıkaracağım
Zabaha kadar YEMEK
Ev hizmetleri benim kiHangi hava yolları
Yok canım henüz başlamadı bayram dönüşü istanbulda olacağım inşallah. Sende ne zaman istersen araman yeterli biliyorsunYoksaaaa.
Servislerimiz başladı mı?
Öyle ise o ortaya karisiktan almak için sıraya girmek isterim...
Inanılmaz makbule geçer sabırsızlıkla bekliyorum döneceğim günüTamam. sana bir de en güzelinden masaj borcum vardı zaten. Onu da ödeyim ben.
Ne yaptın be tatlım sen öyle ya bazı şeyleri hızlandırmak gerek onu anladım
Günaydın güzel birgün geçirmenizi diliyorum bende aynısını istiyorum banada yaparsın değilmi servisleri cansu hanım cım
Tşk lerUzun zamandır kitap okurum lakin böyle bir şaheser görmedim her resim ayrı bir karakter çevir çevir oku, oku oku bitmez
Bak bunu sevdimİlgi alaka da sevgi şefkat de benden
Tşk ederim. E tabi bazen hızlanmak iyidirNe yaptın be tatlım sen öyle ya bazı şeyleri hızlandırmak gerek onu anladım
Hayır yok tercihte etmiyorum zatenBunun liseli versiyonu var mı?
Günaydın tabiki neden olmasınGünaydın güzel birgün geçirmenizi diliyorum bende aynısını istiyorum banada yaparsın değilmi servisleri cansu hanım cım
Her zaman beklerimCansu yine aklımı karıştırdın yakındır
Seve seveGeldiğim zaman bu şekilde servis yaparsın
Tşk lerBöyle servise can kurban olur
O zaman birlikte sevinmek gerekBak bunu sevdim
InşallahO zaman birlikte sevinmek gerek
BeklerimEn yakın zamanda servis almaya geleceğim...
Tşk lersansürsüz en iyi resim!
Kısmet değilmiş diyelim. Bu şekilde kim olduğunuzu çıkartmam mümkün değil tabikiMalum sebeplerden dolayi randevu talebimi reddeniz icim halen buruk keske o serviste bende olsaydim
Ozaman guzelSorun değil. Bu şekilde bile benim için fazlasıyla yeterli
Evet şimdi hatırladım. Tabiki bütün dünyada var ama bizim ülkemiz kadar tedbir alindigini dusunmuyorum. Bu sadece benim dusuncem. Yurtdisindan gelir gelmez ziyaret etmek istediginiz icin uygun gormedim. Neticede biraz dinlenmek sizin icinde iyi olur. Burada da gorusmelerimize dikkat ediyoruz emin olun. Iyi seyehatler sizeYurtdisindan gelecek olmamdan dolayı sıcak bakmamistiniz geleceğim ülkenin nüfusu İstanbulun nüfusunun 3 te 1 i kadar covid tüm dünyada var bu süreçte gorustugunuz herkes sizin için bir risk sadece ben değil...
Yine beni düşündünüz thank youEvet şimdi hatırladım. Tabiki bütün dünyada var ama bizim ülkemiz kadar tedbir alindigini dusunmuyorum. Bu sadece benim dusuncem. Yurtdisindan gelir gelmez ziyaret etmek istediginiz icin uygun gormedim. Neticede biraz dinlenmek sizin icinde iyi olur. Burada da gorusmelerimize dikkat ediyoruz emin olun. Iyi seyehatler size
Rica ederim, sizi düşünmek haddime degil beyefendi. Hoscakalin...Yine beni düşündünüz thank you
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!