Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaş olgunlaştıkca içim de ki ateş gençleşiyor bende anlamadım diver'cimFridacım seni bunca zamandır tanıyorum.. ilk defa böyle paylaşımına denk geldim...gerçekten ateş basmış seni...
Beraber serinlenelim frida hanımYelpazem şekil önümden çekil![]()
Serinlemek mi tam tersi ateş bastı @Frida hanımYelpazem şekil önümden çekil![]()
Fena oldum o göğüsleri görünce, koşar adım Kadıköy'e gelesim var![]()
Sende ki ateşi forumun tüm güzelleri bi araya gelsek seni söndüremeyiz diver'cimcanım Fridacım ... benim yanımda olgunluk ve ateşten sözetme (olgunluğu çoktan aşıp morukluğa terfi ettim ne de olsa)...geçen haftaki yaktığınız ateş sönmedi hala onu da bilesiniz sen de Meltem de![]()
Bana şahitlik edecek burdan onlarca güzel varçok tatlısın.. tanımayanlar da bu dediklerini gerçek falan sanacaklar.. beni sevdiğinden böyle diyorsun...![]()
Teşekkür ederim sende özlendin bilesinEridim bittim mahvoldum.En kaliteli yıllanmış şarap halt etmiş senin yanında sultanım benim.Nasıl özlemişim seni görmeyi anlatamam.Burnumda tütüyorsun.Sevgiyle kal meleğim Fridam ❤❤❤
Her temas iz bırakırPlanlayarak pembişçe hislerle cinayete teşebbüs bu yaptığın biliyorsun değilmi sevgili @Frida
nefissYelpazem şekil önümden çekil![]()
Yelpazemi hediye edebilirimBiz terledik onu ne yapalım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!