Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serelsilin Etkisi

Burki59 Çevrimdışı

Burki59

Normal Üye
18 Eki 2021
25
150
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kamu Spotu: Aşağıda yer alan referans içeriği tensel temastan ziyade aşırı doz serelsilin yan etkilerinden bahsetmektedir. Özendirici, bağımlılık yaratabilecek sonuçlara sahip olması nedeniyle kalp rahatsızlığı olan kişilerin ve 18 yaş altı bireylerin okuması tavsiye edilmemektedir 😂

Son 7 doğum günümü yalnız geçiren ve melankolik takılan ben artık buna dur demeliydim. Güzelliği ve denizkızına benzerliğinden bahsedilen çok özel bir pembiş uzun zamandır dikkatimi çekiyordu; @Serel Besra Eles 😻 Açıkçası bahsedilen zerafet ve güzelliği okuduğumda mesaj atmak için çekindim 😅 duş sonrası denizin buz gibi sularından çıkan Şahin K benzeri bir manzara sunmam sebebiyle (Not: göbekliyim 😅) acaba deniz kızı dehşete kapılır miydi? 😹 Tüm cesaretimi toplayarak kendisi ile iletişime geçtim ve sabah teyitleşmemiz koşuluyla 9 kasım randevumu kopardım.

Veee büyük gün gelip çattı 😻 küçük aksilikler sonrası kendisi beni kırmayarak biraz rötarlı da olsa görüşmek için gelebileceğimi iletti. Serel’in evi çok merkezi bir yerde ve oturduğu binanın otoparkı mevcut. Konuya döneyim kapı açıldığında egolu sert mizaçlı biriyle mi karşılaşacağım? vb. hala aklımda deli sorular 😅 Neyse zili çaldığımda kapı açıldı ama Serel kapının arkasından gelebilirsiniz diye kibarca sesleniyor, beni affetsin korkularım sebebiyle zürafa gibi kafamı kapıdan içeri sokmak suretiyle yüzüne baktım 😂🙏🏻 Aman Allahım ne kadar sempatik, tebessümlü bir o kadarda aurası yüksek ponçik bir yüz o an yanaklarını mıncırmamak için kendimi zor tuttum 🥰

Vee misafirlik başlar; 😚 kendisinin sağladığı tek kullanımlık kişisel bakım ürünlerini kullanarak duşumu ve kişisel temizliğimi sağlayıp ikramlarının yer aldığı salona geçip müdürün yanına oturdum (kendisi çok minnoş bir sevgi arsızı kedi 😹) neyse sohbete başladık. Beni en çok etkileyen yönlerinden biri zekası oldu 😙 Olaylara farklı perspektiften yaklaşması, anlattığım bilgileri direkt kavrayarak mantıksal yorumlama etmesi, açtığım her konuda doğru anlamda bilgisinin olması ( Ucuz yedek parçası olan volvo modellerini nasıl bilebilir ya 😹) açıkçası beni mest etti 🤩 Bu zeki hatunun aynı zamanda sempatik oluşu en güçlü yönü olabilir güzelliğinden bahsetme gereği bile duymuyorum 🥰

Özel odasına geçtiğimde bu doğum günümün unutulmaz olacağını o an anladım 🤩 Gayet fiziği yerinde olan, güzel kokan, uyumlu bir sevgili halini alıyor açıkçası görüşmemde flört ettiğim bir kızla süreci bir sonraki seviyeye ilerletmişim gibi hissettim 😻 Özel anlara geçtiğimizde ne diyeyim benim nefesim yetmedi 😅 diyete girme kararı almama vesile olduğu için kendisine teşekkür ederim. Çok tatlı minnos bir burnu var bol bol öpücük kondurdum, kirpikleri orijinal ve yakın mesafede ufak ufak esinti yapıyor sevmeye kıyamadım 😽

Her güzel şeyin sonu gibi görüşmeninde sonuna geldiğimde kendi evimdeymişim gibi duşumu alıp hazırlandım, bu süreçte yine Serel sizi güzel sohbetinden mahrum bırakmıyor bir an önce gidin diye gözünüzün içine bakmıyor tersine sizi ağırladığını, konuğu olduğunuzu en güzel şekilde hissettiriyor.

Bonus: Kapıya doğru yöneldiğimde doğum günün kutlu olsun diyerek gerçekten içinden geldiğini hissettirerek uzunca sarıldı. Bu süreçte 5-10 saniye arası nerede olduğumu kim olduğumu unuttum sanırım filmin sonunda sahibini gören hachiko gibi hissetmiş olabilirim 😅

Dışarı çıktığımda zihnimde en ufak kötü anı, geçmiş ile ilgili melankoli kalmayıp silindiğini hissettim, ben buna Serelsilin etkisi diyorum. 😍 Bugünün hayatımın en güzel en unutulmaz dogum günüm olduğunu söyleyebilirim. Kendisi beni kabul ettiği müddetçe her zaman misafiri olmak isteyeceğim biri. Arkadaşlığın, güleryüzün ve güzel sohbetin için teşekkür ederim çok tatlısın 🌺

Son düzenleme:
Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
291
220
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafa da tebrikler

saksu Çevrimdışı

saksu

Normal Üye
9 Eki 2021
20
17
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, Serel hanımda zirvedekilerden :)

3 Kas 2021
85
77
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Akıcı anlatım için teşekkürler. Güzel bir doğum günü olmuş.

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,493
1,993
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
her zamanki harika anlatima sahip paylasimlardan biri:) sevismenize saglik!

dodoking

Normal Üye
9 Ağu 2021
20
7
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafa da tebrikler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
413
466
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans :) kaleminize, sevismenize saglık. :)

Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
231
262
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kamu spotu olunca okumadan beğendim:)

paylaşımına sağlık

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
773
1,527
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım ve güzel anlatım için teşekkürler..Görmek isteyipte tanışamadığım tek kişi Serel😞

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,027
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstad harika anlatım teşekkür ederiz.
@Serel Besra Eles zaten top penbislerimizden. Ama bu referans en azından benim açımdan artı puanları çok arttirdi.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

5 Ocak 2020
47
82
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık Serel gerçekten çok özeldir...Güzel paylaşım için teşekkürler.

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,520
2,780
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel ve detaylı paylaşımınız için teşekkürler

7 Ağu 2021
146
213
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ilk olarak Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu yıllara ikincisi samimi güzel bir paylaşım tebrikler iki tarafada bol sevismeleriniz olsun 😁😁😁

11 Eki 2021
47
34
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler.
Merak uyandırdı. 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar