Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serellendim 😊😊

Icemans

Normal Üye
11 Şub 2023
28
32
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta içi Serel hanım ile 3 saatlik bir program gerçekleştirdim. Uzun bir süredir kendisini de takip ediyordum. Bu görüşmemize gelene kadar bir kaç deneme yaptım ama kısmet olmamıştı. Bugüne kısmet oldu. Kendisi zaten konum göndermişti bana daha önceden. Konum Bağdat caddesi üzerinin yakınında bulunuyor. Attığı konumu bulmak hiç zor değil. Ben genelde toplu taşıma ile gittiğim için çok rahat ulaşım. Serel hanım fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere uzun boylu mükemmel bir güzelliğe sahip çok güzel bir bayan. Dokunmaya kıyamazsınız. Serel hanım ile görüşmemize geldiğimizde mükemmel bir sohbet ile daha da güzelleşti. Ben kendimi konuşkan biri olarak görüyordum genelde ama Serel Hanım benden daha cana yakın ve daha konuşkan çıktı. Mükemmel bir muhabbet ve güzel bir duş sonrası güzel bir ilk seans ve biraz daha muhabbet (bu genelde forumdaki güzel bayanlar ile alakalı) ve daha sonra biraz da uzun süren 2. Seansı da tamamladık. İkramlar konusunda da kendisine teşekkür etmek isterim. Sağolsun hiç boş bırakmadı beni. Güzel bir görüşme yaptığım için @Serel Besra Eles hanım'a çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Kendine iyi bak güzel kız. 😘😘

Dipnot: Fazla hız yapma sen daha foruma lazımsın 😊😊

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar