patagon
Normal Üye
- 30 Mar 2020
- 29
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kendisi ile dün görüşme yapma fırsatını yakaladım evi çok merkezi bir yerde yakın bir otoparka bırakıp rahatlıkla ulabileceginiz bir yerde giriş çıkışta herhangi bir sıkıntı yok. Eve girene kadar fotoğrafındaki kadar guzelmi diye düşünürken eve girdiğimde çok daha güzel bir kadın karşıma cıktı ruyadamiyim diye düşünmeden edemedim
Serel le tanışma muhabbet derken zaman nasıl geçiyor kesinlikle anlamıyorsunuz sanki yıllardır tanidigim kız arkadaşımla vakit geçiyorum gibi geldi
Yatakta ise tarif sereli tarif edecek kelime bulmak çok zor yasamsi gerekiyor başka türlü anlatılmaz. Umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere güzel kadın ( bir daha ki sefere @Seda ATES ile beraber görüşürüz umarım)
Serel le tanışma muhabbet derken zaman nasıl geçiyor kesinlikle anlamıyorsunuz sanki yıllardır tanidigim kız arkadaşımla vakit geçiyorum gibi geldi
Yatakta ise tarif sereli tarif edecek kelime bulmak çok zor yasamsi gerekiyor başka türlü anlatılmaz. Umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere güzel kadın ( bir daha ki sefere @Seda ATES ile beraber görüşürüz umarım)