- 17 Eyl 2019
- 23
- 109
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar
Uzun boylu, güler yüzlü, tatlı mı tatlı... çok genç, çok güzel bir kadın...
Serel
Bir kaç deneme sonunda time line ı bir türlü tutturamadığımız için görüşme fırsatı yakalayamamıştık.
Sonunda başardık.
Ortaköy'ün merkezi bir yerinde kendisi. Ana caddedeki Otoparktan çok yakın. Şirin bir evi ve evinde dünya tatlısı dostları (2 kedi ve bir yavru köpeği ) var.
Kapı açılır açılmaz aslında beklemediğim kadar genç ve uzun boylu (başta belirttim topuklulardan bağımsız) çok güzel çok tatlı bir bayan, üstünde tek parça derin dekolteli siyah şık bir elbise içinde bembeyaz bir ten...
Hemen akabinde Haze le tanışıyoruz (doğru yazmışımdır umarım) haha sevdi beni sanırım.
Hümanist tarafım sadece insanlarla sınırlı değil her türlü canlıyı severim ve anlaşabilirim , %99.9 onlarda beni sever
Ben gelmeden küçük bir masa hazırlamış hiç istememe rağmen.
Yanımda getirdiğim casal rose la kısa bir mücadele sonrası (şarap açma özürlüyüm )
Savaşı ben kazanıyorum ve kadehlerimizi tokuşturup sohbetimize başlıyoruz.
(Üstatlara selamlar bu arada ne kadar da şarap sevmesem her zaman büyüklerimin tavsiyeleri ile beğenilen tercihler yapabiliyorum. )
Neler konuştuk neler araya giren ufaklık zaman zaman beni kıskansa da gözlerim kaymaya başlamışken yakalandım sanırım
Kaymayacak gibi değil....
Müsaade isteyip banyoya geçtiğimde tertemiz bir havlu tek kullanımlık malzemeler aklınıza gelebilecek her şey özenle hazırlanmış.
5 yıldızlı otel görseli.
Geri döndüğümde ise yatak odasında Beyazlar içinde Bembeyaz bir melek beni bekliyordu...
İki Beyaz..
O güzel dudakları öpmeye doyamadım...
Öpüşmeyi severim, hatta saatlerce öpüşe bilirim sanırım.
Tabi herkesle değil
Teninde kaybolmamak imkansız gibi geldi o an..
Başaralı bir oral deneyimi hatta daha fazlası olabilir...
Misyonerle başlayan, doggy (aynanın gitmesi kötü olmuş) cow / reverse cow vs vs aklınıza gelebilecek her şey, teklif edilmeden, yönlendirilmeden
Spontane gelişen.. sevdiğim tüm pozisyonlar.
Söylesem o kadar olur ki sevmem söylemeyi şöyle yapalım böyle yapalım....
( cow için ek parantez aklınızı başınızdan alabilir)
Neyse fazla mı kaçırdık Rtük amca kızmasın sonra....
Bugüne kadar yaptığım hiç bir görüşmeyi sadece yatak odasında geçen birliktelik olarak değerlendirmedim.
Bugünden sonrada değerlendirebileceğimi düşünmüyorum.
Konuşamadığım, anlayamadığım ve anlaşılamadığım insanlarla orada da anlaşamadım hiç bir zaman.
Beraber geçirdiğimiz 3 saatten fazla zaman, yetmedi gibi sanki..
Bilemiyorum belki sadece bana öyle geldi sanırım
Kapıdan çıkarken bile konuşmaya ve öpüşmeye devam ediyordum...
Misafirperverliğin, güler yüzün, içtenliğin , sohbetin ve diğer her şey için teşekkür ederim @Serel Besra Eles
Umarım rahatsızlık vermemişimdir.
Tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.
Saygılarımla...
Gergedan,Beyazından
Uzun boylu, güler yüzlü, tatlı mı tatlı... çok genç, çok güzel bir kadın...
Serel
Bir kaç deneme sonunda time line ı bir türlü tutturamadığımız için görüşme fırsatı yakalayamamıştık.
Sonunda başardık.
Ortaköy'ün merkezi bir yerinde kendisi. Ana caddedeki Otoparktan çok yakın. Şirin bir evi ve evinde dünya tatlısı dostları (2 kedi ve bir yavru köpeği ) var.
Kapı açılır açılmaz aslında beklemediğim kadar genç ve uzun boylu (başta belirttim topuklulardan bağımsız) çok güzel çok tatlı bir bayan, üstünde tek parça derin dekolteli siyah şık bir elbise içinde bembeyaz bir ten...
Hemen akabinde Haze le tanışıyoruz (doğru yazmışımdır umarım) haha sevdi beni sanırım.
Hümanist tarafım sadece insanlarla sınırlı değil her türlü canlıyı severim ve anlaşabilirim , %99.9 onlarda beni sever
Ben gelmeden küçük bir masa hazırlamış hiç istememe rağmen.
Yanımda getirdiğim casal rose la kısa bir mücadele sonrası (şarap açma özürlüyüm )
Savaşı ben kazanıyorum ve kadehlerimizi tokuşturup sohbetimize başlıyoruz.
(Üstatlara selamlar bu arada ne kadar da şarap sevmesem her zaman büyüklerimin tavsiyeleri ile beğenilen tercihler yapabiliyorum. )
Neler konuştuk neler araya giren ufaklık zaman zaman beni kıskansa da gözlerim kaymaya başlamışken yakalandım sanırım
Kaymayacak gibi değil....
Müsaade isteyip banyoya geçtiğimde tertemiz bir havlu tek kullanımlık malzemeler aklınıza gelebilecek her şey özenle hazırlanmış.
5 yıldızlı otel görseli.
Geri döndüğümde ise yatak odasında Beyazlar içinde Bembeyaz bir melek beni bekliyordu...
İki Beyaz..
O güzel dudakları öpmeye doyamadım...
Öpüşmeyi severim, hatta saatlerce öpüşe bilirim sanırım.
Tabi herkesle değil
Teninde kaybolmamak imkansız gibi geldi o an..
Başaralı bir oral deneyimi hatta daha fazlası olabilir...
Misyonerle başlayan, doggy (aynanın gitmesi kötü olmuş) cow / reverse cow vs vs aklınıza gelebilecek her şey, teklif edilmeden, yönlendirilmeden
Spontane gelişen.. sevdiğim tüm pozisyonlar.
Söylesem o kadar olur ki sevmem söylemeyi şöyle yapalım böyle yapalım....
( cow için ek parantez aklınızı başınızdan alabilir)
Neyse fazla mı kaçırdık Rtük amca kızmasın sonra....
Bugüne kadar yaptığım hiç bir görüşmeyi sadece yatak odasında geçen birliktelik olarak değerlendirmedim.
Bugünden sonrada değerlendirebileceğimi düşünmüyorum.
Konuşamadığım, anlayamadığım ve anlaşılamadığım insanlarla orada da anlaşamadım hiç bir zaman.
Beraber geçirdiğimiz 3 saatten fazla zaman, yetmedi gibi sanki..
Bilemiyorum belki sadece bana öyle geldi sanırım
Kapıdan çıkarken bile konuşmaya ve öpüşmeye devam ediyordum...
Misafirperverliğin, güler yüzün, içtenliğin , sohbetin ve diğer her şey için teşekkür ederim @Serel Besra Eles
Umarım rahatsızlık vermemişimdir.
Tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.
Saygılarımla...
Gergedan,Beyazından