Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel ve Seda ile duo

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
36
102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Geçenlerde beni yine kaşıntı basmış forumda bakınıyorum. Karar vermek zor, dedim bu sefer değişik bir deneyim olsun ve Seda’ya Serel ile beraber duo görüşmesi için yazdım. Seda ile daha önce görüşmüştüm zaten bilenler bilir efsane hatun. Serel ile görüşmek istesem de konumunun bana biraz ters olmasından dolayı bir türlü denk getirememiştim.
Neyse, Seda’dan cevap geldi tamam dedi, başladı bende bir heyecan nasıl bekleyeceğim bu görüşme için. Zaman hızlı geçsin istiyorum ben istedikçe zaman bana inat duruyor :).
Daha önce fmm tecrübem olmuştu ama ilk defa ffm’e koşuyordum..
Velhasıl görüşme günü ve saati geldi, yol çalışmaları sağolsun 5-10 dakika kadar geç kaldım, bu güzel iki kızdan geçikme için yeni özür diliyorum.
İçeri adım attığımda, bir baka kaldım bildiğin 2 tane dünya güzeli beni bekliyor, malum sebeplerden hemen duş ve hijyen gerekliliklerini yerine getirdim. Sonrasında sohbete başladık.
Bir tarafdan sohbet güzel konuşuyoruz diğer taraftan hemen aksiyona geçmek istiyorum başka bir taraftan ben bu 2 güzelliğe nasıl yeteceğim diyorum, aklımda deli sorular :).
Sonunda dediler e hadi oturmaya mı geldin, geçtik yatak odasına başladılar ikisi aksiyona ben doyamıyorum onlara bakmaya. Sonrasında beni de aldılar aralarına ve olanlar oldu... ama çok güzel oldu... Kendi adıma şahane bir zaman geçirdim ve çok güzel bir tecrübe oldu.
Umarım Serel’i ve Seda’yı ben de mutlu edebilmişimdir çünkü onlar beni çok mutlu etti. Sayelerinde Duo’nun hastası oldum :) en kısa zamanda yeniden görüşmek üzere.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar