Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel Seda mükemmel ikili🔥

rivermen Çevrimdışı
15 Eki 2013
70
194
Seda hanım ile daha önceden üç dört defa görüşmüştüm serel ile Duo yaptılar ancak ben hiç denk gelememiş tim. Bu defa şans yüzüme güldü ve uzun zamandır gitmediğim Bağdat caddesine gittim mükemmel bir hava vardı benim için, soğuk karlı havaları severim ☺️bu soğukta iki mükemmel insan Seda ve serel karşıladı Sedayi daha önceden tanıyordum Serel de gerçekten forumda bahsedildiği kadar güzel ve sexi bir hatun. Böyle tatlı iki hanım ile muhabbet çok güzeldi.🥰 Özel anlarda da çok keyifliydi ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana ayırdıkları zaman için 👍🥰🥰🌹🔥

Son düzenleme:
scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
413
466
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel anlatımınız için size ve mükemmel ikili S & S'lere teşekkürler.

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seda hanım ile daha önceden üç dört defa görüşmüştüm serel ile Duo yaptılar ancak ben hiç denk gelememiş tim. Bu defa şans yüzüme güldü ve uzun zamandır gitmediğim Bağdat caddesine gittim mükemmel bir hava vardı benim için, soğuk karlı havaları severim ☺bu soğukta iki mükemmel insan Seda ve serel karşıladı Sedayi daha önceden tanıyordum Serel de gerçekten forumda bahsedildiği kadar güzel ve sexi bir hatun. Böyle tatlı iki hanım ile muhabbet çok güzeldi.🥰 Özel anlarda da çok keyifliydi ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana ayırdıkları zaman için 👍🥰🥰🌹🔥
Çok keyifli zaman geçirdik. Çok naif, saygılı biriyle tanışmayı niye bu kadar erteledim diye düşünmedim değil 🧐 geç olsun güç olmasın 🤣 daimi olması dileğiyle 🧿❤️

VenomxxL

Normal Üye
11 Şub 2021
20
20
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seda hanım ile daha önceden üç dört defa görüşmüştüm serel ile Duo yaptılar ancak ben hiç denk gelememiş tim. Bu defa şans yüzüme güldü ve uzun zamandır gitmediğim Bağdat caddesine gittim mükemmel bir hava vardı benim için, soğuk karlı havaları severim ☺bu soğukta iki mükemmel insan Seda ve serel karşıladı Sedayi daha önceden tanıyordum Serel de gerçekten forumda bahsedildiği kadar güzel ve sexi bir hatun. Böyle tatlı iki hanım ile muhabbet çok güzeldi.🥰 Özel anlarda da çok keyifliydi ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana ayırdıkları zaman için 👍🥰🥰🌹🔥
@rivermen paylaşım için teşekkürler

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kuzum iyiki geldin çok özlesmistik😍 nekadar sabah biraz tutuk olsakta herşey çok keyifliydi seninle herdaim kapım sana açık kahve icmeyede beklerim🤣😍😍 kocaman öpüyorum ❤

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben en güzeli bir zaman ayarlayıp kendimi yakından hatırlatayım. Başka türlü bu işi çözemeyecegiz anlaşıldı 😄
Hatırlatsaniz hatirliycaz ama siz sadece görüştük demekle kalıyorsunuz eminim serelede özelden hatirlatsaniz hatırlardı neyse güzel günler diliyorum...

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yaşamayan nereden bilsin güzellik o heyecanı geçen @Serel Besra Eles kendimi hatırlatmak için göbeğim çatladı. Onu bırak az daha öteki tarafa geçiş yapacaktık 🙂
Göremeden sildiniz fotoğrafınızı ve ne zaman görüştük dediğimde 2019 ekim gibi bir cevap verdiniz. Hatta dr desem tanırsınız dediniz. Sizi hatırlamam mümkün değil. Sorular sorduğumda Serel yine sorguya başladı dediniz. Soru sormazsam nereden hatırlayacağım sizi ? Neyse umarım tekrar tanışırız 👌🏻

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
742
544
Göremeden sildiniz fotoğrafınızı ve ne zaman görüştük dediğimde 2019 ekim gibi bir cevap verdiniz. Hatta dr desem tanırsınız dediniz. Sizi hatırlamam mümkün değil. Sorular sorduğumda Serel yine sorguya başladı dediniz. Soru sormazsam nereden hatırlayacağım sizi ? Neyse umarım tekrar tanışırız 👌🏻

Yok tabi ki soracaksınız sormadan tanıma şansınız tabi çok zor en saglikli olan müsait bir zamanda dediğiniz gibi tekrardan görüşmek 👍

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
742
544
Hatırlatsaniz hatirliycaz ama siz sadece görüştük demekle kalıyorsunuz eminim serelede özelden hatirlatsaniz hatırlardı neyse güzel günler diliyorum...

Özelden kendisine yazdım ama yolda olduğum için çok fazla rahat yazamadım belki orada bir anlaşmazlık oldu benden kaynaklı inşallah en kısa sürede tekrar görüşüp tanışmak dileğimle diyim o zaman

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

Skynsea Çevrimdışı
25 Ağu 2020
129
152
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, duolarınız daim olsun 😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar