Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel & Seda ile Bayram Şekerleri

ozie79 Çevrimdışı
7 Ocak 2010
133
97
Uzuuun bir takip ve yazışmalar sonunda Seda Hanım ile görüşmek için plan yapmak üzere yazışırken Seda ile duo yapmak istermisin diye bir mesaj geldi.
Hiç duo yapmamış birisiyim ama bu soruya hayır diyecek kişi de olur mu diye sormak mantıksız geliyor. Atalarımız "körün istediği bir göz allah verdi iki göz" lafını bu teklif için özel düşünmüş olabilirler. Neyse görüşme otelde ve 3 saat için planlanmıştı. Bunun da benim büyük yanlışım olduğunu hanımlarla tanışınca çok derinden anladım. Zaman onlarla iken nasıl geçti gerçekten anlamadım ve saatlere küstüm gerçekten. Serel ve Seda için kelimeler yetersiz. Sarışın ve bembeyaz bir ten bir tarafta, esmer bomba bir tarafta... Yazılmış her yorumun altına tek tek imzamı atarım. Bu ilk tanışmamın şaşkınlığı inanın hala üzerimde ama umarım Serel ve Seda ile bu sadece bir başlangıç olur.
Bayram öncesi gerçek bayram şekerleri hayatıma girdi.
Tekrardan hanımlara teşekkür ederek daha uzun bir programda görüşebilmek ümidiyle herkese iyi bayramlar diliyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzuuun bir takip ve yazışmalar sonunda Seda Hanım ile görüşmek için plan yapmak üzere yazışırken Seda ile duo yapmak istermisin diye bir mesaj geldi.
Hiç duo yapmamış birisiyim ama bu soruya hayır diyecek kişi de olur mu diye sormak mantıksız geliyor. Atalarımız "körün istediği bir göz allah verdi iki göz" lafını bu teklif için özel düşünmüş olabilirler. Neyse görüşme otelde ve 3 saat için planlanmıştı. Bunun da benim büyük yanlışım olduğunu hanımlarla tanışınca çok derinden anladım. Zaman onlarla iken nasıl geçti gerçekten anlamadım ve saatlere küstüm gerçekten. Serel ve Seda için kelimeler yetersiz. Sarışın ve bembeyaz bir ten bir tarafta, esmer bomba bir tarafta... Yazılmış her yorumun altına tek tek imzamı atarım. Bu ilk tanışmamın şaşkınlığı inanın hala üzerimde ama umarım Serel ve Seda ile bu sadece bir başlangıç olur.
Tekrardan hanımlara teşekkür ederek daha uzun bir programda görüşebilmek ümidiyle herkese iyi bayramlar diliyorum.
Bende tanıştıgima çok memnun oldum😍

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
970
699
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Serellenmek sedalanmak isterdim😉😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar