Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel ile unutulmayacak tekrarlanası zamanlar.

Mactavish34 Çevrimdışı
6 Şub 2020
34
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nereden başlasam ne anlatsam Kız arkadaşımın yanından ayrılıp eve gelmiş gibiyim. Serel ile harika 4 saat randevu için günler öncesinden sorunsuz ve güzel bir iletişim ile anlaştık. Evi gayet güzel bir konumda rahatça ulaşılabilir.. Görüşme başladığında baktım 4 saat değil saatler yetersiz kalacak serelin yanında en nihayetinde 5 saate tamamladığımız harika unutulmaz bir gece geçirdim. Serelin evinde de yanında da kendinizi kız arkadaşınızın yanındaymış gibi hissediyorsunuz bunu size içeri girdiğiniz ilk andan itibaren hissettiriyor. Sizin düşünmenize gerek kalmadan her detayı sizin için düşünmüş ve uyguluyor... O kadar çok şey konuştuk ki görüşmedeki 2. kısımı unutuyorduk 🤣 🤣 . Minnaklar bir yanda bizim sohbetimizi dinlerken zaman su gibi geçip gitti. Özel anları anlatmaya kelimeler yetmez anlatmayı sevmem de zaten😂😂 ne konuşmak isterseniz Serel'in mutlaka size eşlik edebilecek seviyede kültürlü ve saatlerce anlatsa sıkılmayacağınız güzel anıları ve anlar ile dolu zamanlar için Yaşamalı,görmeli, deneyimlemelisiniz. 'Never look back 😍;) Sohbetimize en kısa sürede devam etmek üzere kısa bir ara...
777😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nereden başlasam ne anlatsam Kız arkadaşımın yanından ayrılıp eve gelmiş gibiyim. Serel ile harika 4 saat randevu için günler öncesinden sorunsuz ve güzel bir iletişim ile anlaştık. Evi gayet güzel bir konumda rahatça ulaşılabilir.. Görüşme başladığında baktım 4 saat değil saatler yetersiz kalacak serelin yanında en nihayetinde 5 saate tamamladığımız harika unutulmaz bir gece geçirdim. Serelin evinde de yanında da kendinizi kız arkadaşınızın yanındaymış gibi hissediyorsunuz bunu size içeri girdiğiniz ilk andan itibaren hissettiriyor. Sizin düşünmenize gerek kalmadan her detayı sizin için düşünmüş ve uyguluyor... O kadar çok şey konuştuk ki görüşmedeki 2. kısımı unutuyorduk 🤣 🤣 . Minnaklar bir yanda bizim sohbetimizi dinlerken zaman su gibi geçip gitti. Özel anları anlatmaya kelimeler yetmez anlatmayı sevmem de zaten😂😂 ne konuşmak isterseniz Serel'in mutlaka size eşlik edebilecek seviyede kültürlü ve saatlerce anlatsa sıkılmayacağınız güzel anıları ve anlar ile dolu zamanlar için Yaşamalı,görmeli, deneyimlemelisiniz. 'Never look back 😍;) Sohbetimize en kısa sürede devam etmek üzere kısa bir ara...
777😘
Paylaşim icin téşekkürler

6 Ocak 2022
343
333
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,512
2,681
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
777😘
Paylaşım için teşekkürler. (y)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar