Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel ile maceram

NicholaiHel Çevrimdışı
22 Mar 2020
1
10
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Serel Hanımla geçtiğimiz pazar günü buluştum ancak yoğunluğumdan dolayı şimdi bu yazıyı yazabildim.

Öncelikle Serel Hanım'a yaşattığı güzel anlar dışında ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum. İş nedeniyle çoğu zaman son dakika planlarım değişebiliyor. Bu nedenle forumda ektiğim diğer hanımefendilerden de ayrıca özür dilerim. Serel Hanımla da daha evvel bu durum 2 kez yaşandığı için kendisi önce benimle görüşmek istemedi haklı olarak. Ancak kendisine görüşmelerimizi neden ertelemek zorunda kaldığımı izah edince sağolsun bana güvenip pazar günü için beni evine davet etti.

Evi son derece merkezi bir yerde olup ulaşımı da gayet rahat. Evin içinde Serel Hanım'ın sahibesi olan(kendisi öyle diyor) en az kendisi kadar şirin bir kedisi de bulunuyor. GFE olarak sürekli temaslı, sohbet ederken birbirinize sürekli dokunduğunuz bir ilişki bekliyorsanız eğer Serel Hanım sizinle sevgili gibi yakından sohbet eder ancak sürekli temas halinde olmaz, çünkü bundan pek haz etmiyor. Bu dediğim olumsuz anlaşılmasın sadece böyle beklentisi olan arkadaşlar için ön bilgi olarak söylüyorum.

Yatakta ise bu durum tam tersi olup sevgilinizden bile daha yakın, sevgilinizin dahi yaşatamayacağı tecrübeler yaşatıyor size. Fotoğrafları birebir kendisine ait olup fiziğinin fotoğraflardan çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim. Ancak kendisi fizik olarak çok ufak çıtı pıtı bir kız olmadığı ve düzenli olarak da spor yaptığı için sizi yatakta pozisyon ve kondisyon olarak zorlayabilir, benim gibi kondisyonsuz giderseniz ufak talihsizlikler yaşayabilirsiniz.

Özetle Serel Hanım gerek sohbeti gerekse yatak performansı olarak size gayet hoş ve güzel anlar yaşatacak bir hanımefendi. Kendisine yaşattığı güzel anlar için bir kez daha teşekkür eder, herkese iyi forumlar dilerim :)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler 2 tarafada

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler her ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar