Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel ile harika anlar

8 Ara 2018
73
132
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi ile foruma yeni uye oldugunda irtibata gecmistim, kendisini cok merak ediyordum, sagolsun referans checkinden sonra bir kac gun sonraya randevu aldim, yanilmiyorsam bir pazar erken saatlerdi gorusmemiz.
Evine yakin sayilabilecek bir yerde kucuk bir otopark mevcut. Kendisinin yonlendirmesi ile evini buldum. Kapiyi acinca mankenlere bile tas cilartacak bir lolita kapiyi acti. Sirin bir kedisi var bu arada :). Insan ister istemez heyecanlaniyor. Kiyafet secimi de cok basarili idi. Keyifli bir sohbet ve tanismadan sonra dusa gectim, belirttigi gibi hersey tek kullanimlik. Evi temiz. Sonra odaya gectik ve gercekten ruya gibi bir 1 saat gecirdim. Onu ciplak seyretmek cok guzel. Yuzunu merak edenler icin cok guzel bir kiz. Kiz arkadas deneyimi arayanlar icin fazlasi var. Uzun bir aradan sonra tekrar donuyorum sahalara yavas yavas ve yine gorusecegimizi umuyorum

8 Ara 2018
73
132
Cinsiyetiniz nedir?
Ciddi,ne istedigini anlatan, olabilecek zaman dilimlerini belirten ve referanslari da sunan bir mesaj atarsan bence doner mutlaka.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merak bendeki tanışırız birgün

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,324
2,261
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
489
542
Güzel kız,güzel vakit geçirtmiş,mutlu olmuşsunuz,paylaşımınız için emeğinize sağlık(y)

Güzel kız,haddini bilen,naif,sevecen,keyifli,seksi,hayvan sever,bunlar benim tespitlerim,böyle bir insanın kalbi kötü,burnu havalarda olmaz,mesajla kendisine ulaşmak çok kolaydır.Severim kendilerini :love:

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzel kız,güzel vakit geçirtmiş,mutlu olmuşsunuz,paylaşımınız için emeğinize sağlık(y)

Güzel kız,haddini bilen,naif,sevecen,keyifli,seksi,hayvan sever,bunlar benim tespitlerim,böyle bir insanın kalbi kötü,burnu havalarda olmaz,mesajla kendisine ulaşmak çok kolaydır.Severim kendilerini :love:
Teşekkür ederim canım benim 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar