Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel ile görüşmem

metalstrike

Normal Üye
25 Şub 2020
6
33
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam, öncelikle fırsat buldukça forumu takip etmeye çalışan biri olarak Serel hanımla ne zamandır görüşmek istiyordum. Cuma için bir yazıstık ancak saatler uyuşmayınca Pztesi yani dün için sözleştik.

Yazışmalardan ve ilk görüşmede kuralcı biri gözükse de aslında tanışınca hiçte öyle biri olmadığı ve ilk etapta geçmiş deneyimlerinden ötürü bu şekilde davrandığını söyledi ve hatta konuşup tanıştıkça gerçekten çok şaşırdım. Derin bir altyapısı olan hayatını hayvanlara adamış olan mükemmel bir insan. Çok keyifli sohbet oldu zaman aktıkça aktı. Açıkçası bunu beklemiyordum:) İkramlar gayet iyiydi ve hijyen konusunda gerçekten yazdığı kadar dikkatli ve hassas.

Gelelim ikinci aşamaya.. Hava çok sıcaktı malum hardcore seven biri olarak yine terler içinde kaldık.. Meşhur serel pozisyonu varmış okumamıştım daha önce aynalı olan doggy. Onun 3 farklı versiyonunu denedik diyebilirim:)) ardından cowgirl ve molaa.. Mola ardından yine muhabbet sonrasında farklı pozisyonlarda devam ettik. Günün sonunda Yatağa biraz hasar vermiş oldum:)) Buradan tekrar kusura bakmazsın umarım diyorum :))

Özetle yaş ve güzellik konusunda diğer referanslarda herkes yazmış zaten ortada bir daha tekrar etmeyeceğim. Herkes kendini bilir.. "Duo" için fırsatını yakalarsak süper olacak..:)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Egelim Çevrimdışı
22 Haz 2020
59
42
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel geçmiş görüşmenizin Paylaşımı için teşekkürler

windu

Normal Üye
21 Mar 2020
4
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok merak ettiğim güzellerden biriydi kendisi. Güzel anlatımın için teşekkürler. Umarım birgün bu güzellikle tanışma fırsattım olur. Bence olmalı 😊

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selam, öncelikle fırsat buldukça forumu takip etmeye çalışan biri olarak Serel hanımla ne zamandır görüşmek istiyordum. Cuma için bir yazıstık ancak saatler uyuşmayınca Pztesi yani dün için sözleştik.

Yazışmalardan ve ilk görüşmede kuralcı biri gözükse de aslında tanışınca hiçte öyle biri olmadığı ve ilk etapta geçmiş deneyimlerinden ötürü bu şekilde davrandığını söyledi ve hatta konuşup tanıştıkça gerçekten çok şaşırdım. Derin bir altyapısı olan hayatını hayvanlara adamış olan mükemmel bir insan. Çok keyifli sohbet oldu zaman aktıkça aktı. Açıkçası bunu beklemiyordum:) İkramlar gayet iyiydi ve hijyen konusunda gerçekten yazdığı kadar dikkatli ve hassas.

Gelelim ikinci aşamaya.. Hava çok sıcaktı malum hardcore seven biri olarak yine terler içinde kaldık.. Meşhur serel pozisyonu varmış okumamıştım daha önce aynalı olan doggy. Onun 3 farklı versiyonunu denedik diyebilirim:)) ardından cowgirl ve molaa.. Mola ardından yine muhabbet sonrasında farklı pozisyonlarda devam ettik. Günün sonunda Yatağa biraz hasar vermiş oldum:)) Buradan tekrar kusura bakmazsın umarım diyorum :))

Özetle yaş ve güzellik konusunda diğer referanslarda herkes yazmış zaten ortada bir daha tekrar etmeyeceğim. Herkes kendini bilir.. "Duo" için fırsatını yakalarsak süper olacak..:)
Güzel anlatımın için teşekkür ederim 🙏 fırsat yaratacağız başka çare yok gibi 🤷🏻‍♀️

sexdebugging Çevrimdışı
15 Eki 2019
27
73
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sıcak havaya rağmen bayrağı taşıyanlara selam olsun 🙂🐇🏁

Jacknifexxx

Normal Üye
7 Tem 2020
1
1
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sıcak havalarda gece görüşmesi daha iyi oluyor. Öğleden sonrası tam çöl sıcakları olmuyor mu?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar