- 7 Kas 2020
- 53
- 223
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet Serel ile forumda da çok övgü geldiği için görüşmeye kadar verdim. Saat 12.00 de anlaştık 2 saat için. Neyse 10 dakika gecikmeli de olsa evine girdim. Pek konuşkan gelmedi bana 15 dk sohbetten sonra odaya geçebiliriz dedim sende odacı misin dedi ? Ne demekse ikramlara buyur ye iç demedi sadece su içtim. Ustelik sigara icmedigini belirtmesine rağmen ben mi yanlış hatirliyorum yoksa 3 tane sigara içti yine neyse. Odaya geçtik ilk seansta heyecan yaptık hemen bitti. Bu arada eve 12. 10 da girdim 12.30 da odaya geçtik ve 12. 45 te ilk seans bitti neyse yine düş aldim. 5 dk sohbetten sonra odaya geçtik biraz uzun sürdü seans ve serelim yüzü düştü boşal da bitsin havasında.ustelik doğru dürüst öpüşmuyor bile hayret ettim onca olumlu yoruma. Neyse 2. Seans 13.00 de başladı ve 30 dakika aralıksız devam edince biraz yeter artık havası oluştu. Neyse seans 13.40 gibi bitti ve beni hemen yollamak istedi biraz sohbet muhabbet edelim yok. Güler yuz yok adamina göre davranıyor sanırım. Beğenmedi ise bastan söyleseydi o parayı kolay kazanmiyoruz. Hülasa Serel benim icin çok kötü bir deneyim oldu bir de çıkışta baktim beni engellemiş Watsaptan filan yani ne yaptım da bunu hak ettim anlam veremiyorum. Eve 12.10da girdim 13.40 da çıktım siz hesap edin. Bu foruma güvenip gittim ama deneyimler beni yanılttı. Umarım bir açıklama yapar kendileri.