Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel her zamanki gibi zirvede.

5 Ocak 2020
47
82
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıymetli Formdaşlar daha önce de görüştüğüm Serel yine beni şaşırtmadı ve harikulade vakit geçirdim.. Lafı fazla uzatmayacağım aşağıda belirttiğim bir bukle önerimdeki her cümlenin ikinci harfinde saklı olacak yaşadığım etki

aSaletin veErdiği eRdeme kEsinlikle uLaşıyorsunuz... aBartısız hEp iSteyerek aRzulayacaksınız caAzibesini... şEhvetine uLaşın, kEndinizi eSirgemeyin..

Kısa ve öz bir şekilde bana yaşattıkların için tekrar tekrar teşekkür ederim @Serel Besra Eles 🙏

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok yaratıcı referans olmus :) paylasım icin tesekkürler :)

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
489
542
Güzel akrostişli paylaşım olmuş,emeğine sağlık

Serel,
Anlatılması çok zor,yaşanması dahada zor,tanışılması zor,kalbi gibi kendide güzel kız

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
970
699
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıymetli Formdaşlar daha önce de görüştüğüm Serel yine beni şaşırtmadı ve harikulade vakit geçirdim.. Lafı fazla uzatmayacağım aşağıda belirttiğim bir bukle önerimdeki her cümlenin ikinci harfinde saklı olacak yaşadığım etki

aSaletin veErdiği eRdeme kEsinlikle uLaşıyorsunuz... aBartısız hEp iSteyerek aRzulayacaksınız caAzibesini... şEhvetine uLaşın, kEndinizi eSirgemeyin..

Kısa ve öz bir şekilde bana yaşattıkların için tekrar tekrar teşekkür ederim @Serel Besra Eles 🙏
Paylasim icin teşekkürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,436
2,001
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu paylaşım özel insanlara yapılır,özel insanla geçirdiğiniz bu vakit için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

5 Ocak 2020
47
82
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim tatil öncesi çok iyi geldin. Çok özlemişim. Güzel şifreli yazın için çok teşekkür ediyorum çok duygulandırdın beni ❤ İyi ki tanıştık tam 1 sene oluyor neredeyse hayatında hep güzellikler olsun ❤😻
İyi ki tanıdım seni ve sen de herzamn ki gibi bana İyi geldin bu sefer arayı daha fazla uzatmadan tekrar görüşmek dileğiyle 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar