Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel Hanım İyi mi ? Ne iyisi....... Devamı Yazıda

• Konbuyu başlatan saklı kalem
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:02

saklı kalem

Evet kafamda referansların etkisi ve tabi kendisine duyduğum merak acaba doğru seçim mi diye? Arkadaş neden referanslara @Serel Besra Eles için gidin iyi yazıyorsunuz insanlara eksik bilgi veriyorsunuz ne iyisi çooooooooooooook iyi yazmalıydınız :) @Serel Besra Eles şimdiye kadar kafamın uyduğu ender hanımefendilerden ve referanslara bundan sonra çoooooooooook iyi yazmalısınız bence sadece iyi değil. Bir kere insan iki karakter sahibi üç ödün vermeyen tutarlı dahasını yazmayacağım tanışmadan anlamanız mümkün değil.Misafirperverliğiniz ve insanlığınız ve dürüstlüğünüz ve diğer yaşattıklarınız için ne denli teşekkür etsem az kalır. Konuştuğumuz üzere bir sonraki refakatinizde görüşünceğe dek esen kalın. İyi ki tanıdım dediklerimin arasına hoş geldiniz. Yapmacıklıktan uzak ağırbaşlı hanım hanımcık hanımefendi @Serel Besra Eles öpüldünüz efendim. Sevgilerimle. not: Bu arada o denli mutlu ayrıldım ki ağız losyonumu bile unuttum ve bir de banyonuzu biraz dağınık bıraktığım için özürler dilerim.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler diyelim en iyisinden

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet kafamda referansların etkisi ve tabi kendisine duyduğum merak acaba doğru seçim mi diye? Arkadaş neden referanslara @Serel Besra Eles için gidin iyi yazıyorsunuz insanlara eksik bilgi veriyorsunuz ne iyisi çooooooooooooook iyi yazmalıydınız :) @Serel Besra Eles şimdiye kadar kafamın uyduğu ender hanımefendilerden ve referanslara bundan sonra çoooooooooook iyi yazmalısınız bence sadece iyi değil. Bir kere insan iki karakter sahibi üç ödün vermeyen tutarlı dahasını yazmayacağım tanışmadan anlamanız mümkün değil.Misafirperverliğiniz ve insanlığınız ve dürüstlüğünüz ve diğer yaşattıklarınız için ne denli teşekkür etsem az kalır. Konuştuğumuz üzere bir sonraki refakatinizde görüşünceğe dek esen kalın. İyi ki tanıdım dediklerimin arasına hoş geldiniz. Yapmacıklıktan uzak ağırbaşlı hanım hanımcık hanımefendi @Serel Besra Eles öpüldünüz efendim. Sevgilerimle. not: Bu arada o denli mutlu ayrıldım ki ağız losyonumu bile unuttum ve bir de banyonuzu biraz dağınık bıraktığım için özürler dilerim.
Ahaha her şeyi bırakıp gitmişsin 🤣 çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🙏 hoş geldin daimi olması dileğiyle ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar