Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel Hanım ile…

Denizciii Çevrimdışı
26 Ağu 2021
47
292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yaklaşık 3 hafta oldu görüşmemiz. Gecikmiş bir referans olacak ; Serel hanım ile 3 saatlik randevu gerçekleştirdik …

Gayet net ve kısa mesajlaşmalar sonunda bir görüşme ayarladık. Evi kıskanılacak düzeyde merkezi bir konumda. Kolayca daireyi bulup kendinizi içeri atabilirsiniz. Daha önce de referanslarda yazıldığı gibi birbirinden tatlı 3 tane kedi geziniyor evde (veya uyuyor :)). Son derece rahat hissedebileceğiniz bir ortam.

İlişkiye değinirsek yanından memnun ayrılmayacak kimse yok fakat oral yaptırmayı pek sevmiyorum demesi benim için bir hayal kırıklığına sebep oldu … görüşme öncesi ise sormuştum forum sayfandaki kurallardan başka kuralın var mı diye? Belirtilmesi lazım … saygılar sunuyorum 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

Serel hanım ise aynı fotoğraflardaki gibi uzun boylu, hoş birisi. Güler yüzlü ve pozitif bir insan. Enerjisi yüksek.

Teşekkürler…

TK Tech Çevrimdışı
10 Nis 2022
104
158
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Oralı yapamamış olmanız üzdü ama dediğiniz gibi önceden söylenseydi iyiymiş. Neyse öğrendik sayenizde. İkinize de tebrikler nezaketleriniz için👏👏

Sonofzeus Çevrimdışı

Sonofzeus

Normal Üye
18 Nis 2022
23
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oral olayı sizin açınızdan tam bir şanssızlık olmuş. Biz de bu vesileyle öğrenmiş olduk. Paylaşım için teşekkürler.

Denizciii Çevrimdışı
26 Ağu 2021
47
292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Oralı yapamamış olmanız üzdü ama dediğiniz gibi önceden söylenseydi iyiymiş. Neyse öğrendik sayenizde. İkinize de tebrikler nezaketleriniz için👏👏
İletişim her zaman önemli ? Hanımlarımız biz erkeklerden hep şikayetçi haklılarda haklı olanlar baştacımızdır 👍🙋‍♂️

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık 3 hafta oldu görüşmemiz. Gecikmiş bir referans olacak ; Serel hanım ile 3 saatlik randevu gerçekleştirdik …

Gayet net ve kısa mesajlaşmalar sonunda bir görüşme ayarladık. Evi kıskanılacak düzeyde merkezi bir konumda. Kolayca daireyi bulup kendinizi içeri atabilirsiniz. Daha önce de referanslarda yazıldığı gibi birbirinden tatlı 3 tane kedi geziniyor evde (veya uyuyor :)). Son derece rahat hissedebileceğiniz bir ortam.

İlişkiye değinirsek yanından memnun ayrılmayacak kimse yok fakat oral yaptırmayı pek sevmiyorum demesi benim için bir hayal kırıklığına sebep oldu … görüşme öncesi ise sormuştum forum sayfandaki kurallardan başka kuralın var mı diye? Belirtilmesi lazım … saygılar sunuyorum 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

Serel hanım ise aynı fotoğraflardaki gibi uzun boylu, hoş birisi. Güler yüzlü ve pozitif bir insan. Enerjisi yüksek.

Teşekkürler…
sewişmenize sağlık

Denizciii Çevrimdışı
26 Ağu 2021
47
292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler güzel düşüncelerin için 🙏 evet her zaman yapılmasına izin vermiyorum söylemiştim hatta tükürük vs hassasiyet oluşuyor. Daha önce ısıran kişilerde olduğu için pek tercih etmiyorum.
Profilime ekleyeceğim. 👌🏻 Kendine iyi bak 🙏
🙏 Hayat bize başka insanlar yüzünden sorumlu olmadığımız olayların mahrumiyetini yaşatıyor🤦‍♂️ bu sebeple forum üzerinden tercihimizi yapıyoruz.🤝

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,112
1,946
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler güzel düşüncelerin için 🙏 evet her zaman yapılmasına izin vermiyorum söylemiştim hatta tükürük vs hassasiyet oluşuyor. Daha önce ısıran kişilerde olduğu için pek tercih etmiyorum.
Profilime ekleyeceğim. 👌🏻 Kendine iyi bak 🙏

ısıran kişi kuduz aşısını yaptırmıştır umarım 😒

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar