Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel Hanım ile Tanışmamız

6 Şub 2020
50
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaki ilk referansım olacak heyecanlıyım :) Daha kokusu gitmeden yazıyorum. En kısa özeti, güzel bir tecrübeydi ve evden gülerek çıktım. Ve tekrar görüşmek için kapısını çalacağım mutlaka.

Biraz detay vermek gerekirse.. Ev baya nezih bir yerde, saate göre ulaşım bir tık sıkıntı olabilir. Serel Hanımdan ilk görüşte elektrik aldım, samimi bir yaklaşımı var ki benim için önemli kriterlerdendir. Bolca muhabbet ettik, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde çok iyi geldi. Fiziği zaten fotoğraflarda gördüğünüz gibi 🤩 Yüzü de ondan aşağı kalır değil. Malum asıl olaydan detaylı bahsetmeyeceğim ama çok keyifli geçtiğini söyleyebilirim :D En azından benim açımdan.💩

LastWar Çevrimdışı
19 Şub 2020
80
77
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İstanbul'a ışınlanmak ve kafamda yaptığım listedeki bütün bayanlar ile görüşmek isterdim . Bunlardan biride tabi ki ilgimi çokca çeken @Serel Besra Eles :) Paylaşım için teşekkürler :giggle:

soykankula Çevrimdışı
24 Şub 2020
35
39
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaki ilk referansım olacak heyecanlıyım :) Daha kokusu gitmeden yazıyorum. En kısa özeti, güzel bir tecrübeydi ve evden gülerek çıktım. Ve tekrar görüşmek için kapısını çalacağım mutlaka.

Biraz detay vermek gerekirse.. Ev baya nezih bir yerde, saate göre ulaşım bir tık sıkıntı olabilir. Serel Hanımdan ilk görüşte elektrik aldım, samimi bir yaklaşımı var ki benim için önemli kriterlerdendir. Bolca muhabbet ettik, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde çok iyi geldi. Fiziği zaten fotoğraflarda gördüğünüz gibi 🤩 Yüzü de ondan aşağı kalır değil. Malum asıl olaydan detaylı bahsetmeyeceğim ama çok keyifli geçtiğini söyleyebilirim :D En azından benim açımdan.💩
aman detaylı bahsetmeyin ayıp olur :) paylaşım için teşekkürler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bize kısmet olmadı belki başka sefere

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar