Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel hanım ile tanışma

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
384
600
Cinsiyetiniz nedir?
Serel hanım ile daha önce birkaç kez görüşme talebim olmuştu fakat zaman denk getirememiştik. Hakkında birçok olumlu referans yazılmış halihazırda. Benim deneyimim de aynı şekilde olumlu olarak gerçekleşti. Fizik olarak uzun boylu ve adeta bir voleybolcu yahut yüzücü fiziği mevcut. Ağırlaması da gayet iyiydi. Ayrılan süre zarfında deneyimlediğim kadarıyla sohbet edilebilecek bir çok konu bulabilirsiniz. Kendini yetiştirdiği aşikâr. Benim gibi görüşme deneyimini bütün olarak alan kişilerin keyif alabileceğini düşünüyorum. Görüşme yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiye edebilirim. Ben stil olarak eski dönemlerdeki hâlini (kendi tercihim) merak ediyorum. Şu anki hali çekici gelmemiş anlamına gelmiyor. Zaten genel güzellik kriterlerinin hepsini sağlıyor. Geri kalanı göreceli zaten. Ki benim beğenimden ziyade görüştüğüm kişinin tercihi:) Şu anki stili de gayet çekici;)

Güzel anlar için çok teşekkürler. Kendinize iyi bakın Serel hanım.

musibet

Normal Üye
16 Ara 2022
5
6
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel hanım ile daha önce birkaç kez görüşme talebim olmuştu fakat zaman denk getirememiştik. Hakkında birçok olumlu referans yazılmış halihazırda. Benim deneyimim de aynı şekilde olumlu olarak gerçekleşti. Fizik olarak uzun boylu ve adeta bir voleybolcu yahut yüzücü fiziği mevcut. Ağırlaması da gayet iyiydi. Ayrılan süre zarfında deneyimlediğim kadarıyla sohbet edilebilecek bir çok konu bulabilirsiniz. Kendini yetiştirdiği aşikâr. Benim gibi görüşme deneyimini bütün olarak alan kişilerin keyif alabileceğini düşünüyorum. Görüşme yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiye edebilirim. Ben stil olarak eski dönemlerdeki hâlini (kendi tercihim) merak ediyorum. Şu anki hali çekici gelmemiş anlamına gelmiyor. Zaten genel güzellik kriterlerinin hepsini sağlıyor. Geri kalanı göreceli zaten. Ki benim beğenimden ziyade görüştüğüm kişinin tercihi:) Şu anki stili de gayet çekici;)

Güzel anlar için çok teşekkürler. Kendinize iyi bakın Serel hanım.
Paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

RNA Çevrimdışı

RNA

16 Ocak 2023
19
10
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Maşallah, darısı başıma

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar