Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel hanım ile görüşme

cameloy

Normal Üye
13 Mar 2019
3
20
Cinsiyetiniz nedir?
Serel hanım ile 2 saat geçirdim dün.

Gayet net ve kısa mesajlaşmalar sonunda bir görüşme ayarladık. Evi kıskanılacak düzeyde merkezi bir konumda. Kolayca daireyi bulup kendinizi içeri atabilirsiniz. Daha önce de referanslarda yazıldığı gibi birbirinden tatlı 3 tane kedi geziniyor evde (veya uyuyor :)). Son derece rahat hissedebileceğiniz bir ortam.

Serel hanım ise aynı fotoğraflardaki gibi uzun boylu, hoş birisi. Güler yüzlü ve pozitif bir insan. Enerjisi yüksek. Yanından mutsuz ayrılmak mümkün değil.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

20 Eyl 2021
88
60
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler serel hanımı en kısa zamanda ziyaret etmek isterim.

10 Mar 2022
128
142
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Gayet net ve kısa mesajlaşmalar sonunda bir görüşme ayarladık. Evi kıskanılacak düzeyde merkezi bir konumda. Kolayca daireyi bulup kendinizi içeri atabilirsiniz. Daha önce de referanslarda yazıldığı gibi birbirinden tatlı 3 tane kedi geziniyor evde (veya uyuyor :)). Son derece rahat hissedebileceğiniz bir ortam.

Serel hanım ise aynı fotoğraflardaki gibi uzun boylu, hoş birisi. Güler yüzlü ve pozitif bir insan. Enerjisi yüksek. Yanından mutsuz ayrılmak mümkün değil.
Kısa ve öz anlatım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

acedemicman Çevrimdışı
25 May 2019
31
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Teşekkür ederiz paylaşım için

caglarbey Çevrimdışı
12 Şub 2019
144
125
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler, forum olarak meraktan ölüyorduk evi yeterince merkezi konumda mı ve gerçekten 3 tane mi yoksa 4 tane mi kedisi var diye.
Kafasında soru işareti olan binlerce zamparayı aydınlattınız..

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşim icin teşekkürler

ilkerakcay

Normal Üye
18 Şub 2022
21
12
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
baylaşım için teşekkürler, bu tarz paylaşımlar gerçekten değerli (y)(y)

xYz.

Normal Üye
14 Ocak 2022
45
105
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam paylaşımın için teşekkürler.

cameloy

Normal Üye
13 Mar 2019
3
20
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler, forum olarak meraktan ölüyorduk evi yeterince merkezi konumda mı ve gerçekten 3 tane mi yoksa 4 tane mi kedisi var diye.
Kafasında soru işareti olan binlerce zamparayı aydınlattınız..

Olumsuz bir durum gördüğümüzde bunu buraya yazma yükümlülüğümüz var ancak partnerin evinde geçirdiğim her saniyeyi raporlamak gibi bir sorumluluğum yok. Görüşmede olumsuz bir durum olsa yazardım ama gayet pozitif geçti. Bu durumda olumlu geçtiğini belirtmek dışında yazabileceğim başka bir şey yok. Hatta bana kalsa "Serel hanımla görüştüm, bir sorun yaşamadım gayet güzeldi." yazmak dahi kafi, ama hadi o kadar da kısa olmasın diye birkaç cümle daha yazdım :)

Ayrıca referansların niteliği kadar, niceliği yani sayısı da önemli partner seçerken.

caglarbey Çevrimdışı
12 Şub 2019
144
125
Cinsiyetiniz nedir?
Olumsuz bir durum gördüğümüzde bunu buraya yazma yükümlülüğümüz var ancak partnerin evinde geçirdiğim her saniyeyi raporlamak gibi bir sorumluluğum yok. Görüşmede olumsuz bir durum olsa yazardım ama gayet pozitif geçti. Bu durumda olumlu geçtiğini belirtmek dışında yazabileceğim başka bir şey yok. Hatta bana kalsa "Serel hanımla görüştüm, bir sorun yaşamadım gayet güzeldi." yazmak dahi kafi, ama hadi o kadar da kısa olmasın diye birkaç cümle daha yazdım :)

Ayrıca referansların niteliği kadar, niceliği yani sayısı da önemli partner seçerken.
Peki.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar